Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

ale ved ty nic nemusis prelepovat.ved sa spytaj ihla,ona napriklad vobec nepotrebovala prelepovat.a je tu viacej bab,ktore to neprelepovali.mne sa to na jedne strane odliepalo,lebo som sa po narkoze a hlavne v noci dost potila,tak som to musela prelepit za nove.ale ty nemusis.

bodynka

Neviem, len moja sestra ma varovala pre kazdodennym preliepanim. Uvazujem nad tym, lebo mam tie speci naplaste...

barbora10

bodynka

mas to prelepene normalnym leukoplastom pod ktorym je kusok gazy,vsak si to skus predstavit.jasne ze si nic neroztiahnes,ved to by som potom ani ja neodlepovala,keby som si tym mala jazu natiahnut.

jeyla

bodynka
nie oni tam davaju gazu a prelepia to obycajnym leukoplastom...takze jazvu to nemoze roztiahnut.Aj ja som si to doma viac krat prelepovala.Na rane je gaza...

bodynka

babora predpokladam ze sa ti roztiahne castym prelepovanim.
Avm tie si ale sama davala, ja chcem vediet cim to zalepi doktro ci specialnymi, napriklad ako tie silikonove platky, neviete?

jeyla

Ahojte,v piatok mi doktor vyberal stehy.Chcem sa spytat,ci si uz mozem davat antiperspirant.Ked sa odfotim,tak poslem foto.

barbora10

leus

ved sa na to spytaj na konzultacii,ale urcite neplatis plnu sumu,ak je nutna reoperacia.myslim,ze budes platit iba za narkozu.

barbora10

bodynka

jasne ze neroztiahla.ved pod leokaplastom mas este gazu,ktora kryje jazvu,takze leukoplast je prilepeny mimo jazvy.

leus

baby, ak by sa nahodou musela robit reoperacia z dovodu komplikacie, napr.kapsula, Dr.cerven odoperuje zdarma, alebo pyta plnu sumu?Bola som na ceskom fore a tam jedna platila a druha zas u druheho lekara to mala zdarma.A ze jeden doktor sa tam vyjadril, ze eurosilikony su nachylne na vytvorenie tejto kapsuly...