Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

body,ihla .. Mne umyvala mama zuby.. Mne to samej fakt nešlo..:-D aj ma cesala, pomáhala mi sadnúť , lahnut.. Nápit poleziacky.. All inclusive :-D proste tie prvé 4dni som bola jak invalid :-) a vlasy? Na to bola kadernicka :-)

Kachnatko

Chcem sa opýtať či je tu nejaká babena čo si dala prsia zväčšiť na 4.:) A či by sa mi mohla ozvať mám zopár otázok.:) kathryn.merteuil@pobox.sk
Ďakujem.:)

ihla

bodynka :D:D:D

ty mas otazky hh (tie zuby myslim) :D
Zuby na druhy den, lebo na rady dievcat som si do nemocky nebrala kefku a pastu, ale zvladla by som si umyt hned v ten den. Spolubyvajuce si umyli (ony mali kefku aj pastu :D ).
A vlasy na siesty den sama.

ihla

bodynka

Ja som do vybratia stehov nic nerobila. Davala som si pozor na kazdy pohyb - bala som sa, aby som si nieco neurobila s jazvami ale aj o samotne prska. Radsej v klude tych prvych 10 dni ako potom lutovat :)

bodynka

Baby , viem ze to uz tu bolo omielane niekolkokrat .. Kedy budem moct normalne hybat rukami? Umyvat si zuby, varit , ustlat si a take podobne veci? Budem to vediet tym ze ked to spravim tak to nebude boliet a tym padom teda to mozem robit? Ci do vybratia stichov ani nemam skusat?

jeyla

bodynka
370???fuuuu tak to je dobry rozdiel oproti mne:)))ale ja som aj taka drobna....na diskoteke si pytavaju odo mna obciansky:DDD