Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

bodynka
ja som pouzivala naplaste sensitive - take papierove jemne - pod ne len kusok gazoveho stvorceka, vsetko dostat v lekarni

ihla

body

ja som sa zas pana doktora pytala, ci to mam prelepovat a on mi povedal, ze do vybratia stichov netreba. len ak by sa mi to odliepalo alebo co, tak som s tym nic nerobila, i ked som mala nutkanie si to za ciste prelepit, no ked povedal ze radsej nechat tak, tak som nechala :)

barbora10

bodynka

ja som si ich doma prelepila kazdy den za ciste.po vybrati stichov ti ich doktor este prelepi,ale ked sa potom osprchujes,tak uz prelepovat nemusis.

lolo77

leus zo stredneho profilu by sa mi uz vacsie nezmestili a ani som ich nechcela..ale tam je rozdiel vo vyske implantatu uplne minimalny.. ved si najdi tu tabulku na nete co ma eurosilicone a tam si to pozri

leus

lolo
no mne sa nezda ze mam vacsi hrudnik od teba, vsak kukni...ty si nechcela vacsie alebo sa ti akoze nezmestili?No hlavne nech je vysledok prirodzeny