Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeyla

moni001
:))ja som pila na tie tabletky a este aj dva dni pred operaciou vodku s redbulom:)))moja naj kamoska oslavovala narodky....a som tu ziva a zdrava:DDDtak podla mna v pohodicke...a som rada,ze sa ti moje news prsia pacia:)))dakujeem

annie626

Viete mi prosím niekto poradiť? Budúcu stredu idem na opku a dnes som dostala menštruáciu. Mám začať brať ascorutín dnes? Alebo počkať asoň jeden deň? :-)
Ďakujem!

lolo77

leus.. 260 to mali byt, nizky profil..

si to porovnaj:

260 ml nizky profil: 12.2 cm 3.3 cm
300 ml stredny profil: 12.4 cm 3.9 cm

leus

lolo
si spominala ze si chcela 275ml, tie 300ky sa ti nezdaju moc?Nenarastla ti priliz hrud a je to v pohode velkost?Na fotkach vyzeraju v pohode, ake je to v skutocnosti?

bodynka

zuzikk musis mu zavlat a popytat sa ho.
mini aj ja som si minule uliala whiskey , kedze tam o alkohole nic nepisu podla mna sa nic nestane. Mini ja to mam uz za 3 dni, nervozna som bola v sobotu ale uz niesom. Svoje tesenie som presunula na dni po ked budem doma lezat na slniecku a skor nato myslim ako na sobotu. A od dnes makam az do piatku vecera takze som mysienkami aj inde.
Baby inak skrabe ma v hrdle :( nechapem, lebo take sa mi nestava . A bolia ma trosku prsia , len nech mi menzes prave nepride. Aj by som jedla grep ale ten mava vselijake ucinky na lieky ze radsej nie.

zuzikk

dievcata, ked sa chcem dat operovat mudr. cervenom v pezinku tak sa da ist do pezinku aj na konzultaciu, alebo len do BB a operovat ma bude v PK?

mini001

Ahojte dievčatá,
tak som po týždni zase tu a poviem vám,, dva dni už čítam.
je zvláštne, že každá má iný prah bolesti. som zvedavá ako na tom budem ja. mám to za pár. 7.6. v pondelok!!! začínam mať zmiešané pocity, mali ste to aj vy? Ozaj beriem ten ascorutin a zabudla som sa a s manželíkom sme si otvorili vínko dala som si dva poháriky vadí to? V letáčiku nie je písané o alkohole nič.
jeyla
naozaj vydarené, veľmi pekné a dosť veľké sa mi vidia na tie ml.-)