Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

annie626

vcieka maja
Ja mám 179, 60 kg a také isté ako ty, len vysoký profil :-) obvod pod prisiami len 71. Už si v galerke? Ja som tam poslala fotku cez víkend a vytešujem sa aké krásne prsia majú ostatné baby. Lenže trošku mám strach, lebo som ešte nerodila (a úprimne poviem, najbližšie 4 roky sa ani nechystám :-) Zatiaľ som ešte nemusela zvládať nejakú bolesť, ak nepočítam operáciu slepého čreva :-P Takže tiež netuším aké to bude... keď chceš, môžeš mi dať na seba číslo a aj po opke ti zavolám ako to zvládam :-) Už nad ničím iným ani nepremýšľam... pôvodne som mala ísť len 14.7. ale nakoniec ma s niekým potrebovali prehodiť, tak idem skôr. A to som rada, aspoň na leto už budem v pohodičke.

ihla

mini

Ano, 10 dni som nic nerobila. Ale nie ze by sa nedalo, len som sa bala o nove prska, aby sa s nimi nieco nestalo. Bolesti boli takmer nulove, slo len o respekt pred novymi kozami :D

vcieka maja

annie626, to je supeeer, som stastna, ze sa budem mat s kym pokecat o tejto problematike... ja idem 17, dufam, ze mi nap. ako znasas bolest, ja sa jej velmi bojim. moje porody boli tiez hroza. mne odporucil eurosilikony 350 ml, stredny profil, mam 56-57 kg, 176 cm.... 23 rokov :)))) a ty budes mat ake???

annie626

vcieka maja
Ja idem tiež k Červeňovi :-) A už budúúúcu stredu!!!! Strašne sa teším. Pozerala som aj fotky v albumoch a jeho práca sa mi zdá úplne naj. Aké si ideš dať?

mini001

ahoj ihlička,
to 10 dní si iba ležala? ani variť, ani prať? nič.? hm. neviem či u nás doma sa bude dať 10 dní nič nerobiť. potom fakt nechápem ako to zvládajú baby, čo majú doma malé deti... obdivuhodné...

mini001

ďakujem bodynka a jeyla
teraz som spokojnejšia.
bodynka,
za 3dni ten čas letí, čo? Budem na teba myslieť. Ja sa tiež stále pozorujem, či nemám ucpaný nos mam pocit že ma ide hrdlo bolieť min každý druhý deň atď, už nech mám potom a v pohode lebo.....a na to všetko som mala dostať červenú minulý týždeň v pondelok a dostala som až dnes, išlo ma poraziť, lebo od pondelka už beriem ascorutin a to mi tiež asi oddialilo. ale teším sa a hlavne verím že všetko dobre dopadne, tak ako mne, aj vám, čo tiež čakáte na opku.

vcieka maja

annie626 ahoj, mal by sa uzivat tyzden pred op., ale nic sa nestane ak ho zacnes uzivat o 1 den neskor. tam ide len o to, aby sa svalstvo trochu uvolnilo.... kde ides na op?