Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vcieka maja

annie626
nie som na pokeci, som iba na fb. skoda, ze tam nie si... ale cinkni mi, nech aj ja mam tvoje ciselko :)

barbora10
a ty nie si na fb?

barbora10

annie

dakujem.teraz nedavno som sa merala a cez prsia mam 93.podprsenky nosim aj 80/B aj 75/C.

vcielka maja

s tym ascorutinom,to bolo len pre informaciu:-)niekto ho pouziva aj pri castom krvacani z nosa.

bodynka

Lolo, takze uz v ten vecer . Tesim sa. A na fdruhy den Laloa. Som myslela ze sa aj nejaka baba ozve ze pojde na opku 5.6 ale vidim ze nic :(
mini001 no ale mna to hrdlo vazne skrabe ale len velmi minimalne. Takze ascorutin oddialuje aj menzes? Tak potom ho budem cakat nejak po opke.
Uz dnes som si kupila aj Flector :D Uz mi chyba len ustna voda xixi

annie626

vcierka maja
čísielko som si uložila! :-) nie si náhodou na pokeci? lebo ja som bola na fb, ale odhlásila som sa a nechcem tu písať celé svoje meno :-) napíš mi prosím na annie626@azet.sk

annie626

barbora10
Pozerala som galérku a máš krásne prsia :-) Dúfam že aj moje sa tak podaria. Môžeš mi prosím napísať aký máš obvod cez prsia? Ja budem mať také isté implantáty a dúfam že nebudú veľké :-)

vcieka maja

annie626, nie nie som v galerii, ja som videla vela fotiek od roznych pl. chirurgov (www.plasticka-chirurgie.info)skus kuknut, ajtak ma/bude mat ine prsia po op. si na fb? bolo by super, keby si bola... a zevraj ten ascorutin nie je na uvolnenie svalstva(to mi pov. doktor al. sestricka-uz nepamatam) ale proti krvacanlivosti. moje t.c. 0915 831 872

barbora10

vcielka maja

ascorutin nie je na uvolnenie svalstva:-)ma ucinky,ktore obmedzuju krvacanie,preto sa berie tyzden pred operaciou.