Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mini001

bodynka
ja som okrem toho ascorutinu nič iné nekupovala.
na čo flektor, a čo vvlastne treba?
čo všetko si mám nakúpiť?.
Ď.-)
neviem či ascorutin oďaľuje červenú, ale takto dlho mi ešte nemeškali a možno preto,že som bola nachladnutá a brala som aj lieky.

barbora10

annie

rez mam pazuchou.vlasy som si sama umyla na siesti den a uplne vpohode sa to dalo.ja som tyzden nevysla ani na balkon.ale po tyzdni som uz aj do obchodu presla.nie ze by sa nedalo,alebo zeby to bol problem,ale mne sa nic nechcelo.

annie626

barbora
Rez máš zospodu alebo spod pazuchy? Mne dá zo spodu. Po koľkých dňoch si si mohla umyť sama vlasy... celkovo sama fungovať? Alebo ísť na prechádzku?

barbora10

annie

ja som nemala ani dreny a mala som iba jednu malu modrinu a aj ta bola od injekcie.myslim,ze sa modrin nemusis bat,aj ked je to individualne.niekomu sa spravia,niekomu nie.a ak aj hej,tak urcite zmiznu:-)

annie626

barbora 10
tak dúfam že väčšiu nebudem potrebovať. Pýtala som sa na konzultácii a vraj táto veľkosť bude moja. Ale určite bude záležať na strihu... ja neviem, teraz už nad tým ani nepremýšľam, už by som chcela mať po :-) Ale som rada že existuje galéria, lebo aspoň vidím že to nieje tak strašné. Predtým som si myslela že budem mať modriny :-D