Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

dakujem Laloa, uz to prajem aj tebe aby si si to co najskor zazila.
Kokos ale ten pas mi tak tlaci aj na hrudny kos ze ledva sa nadychujem.Dokonca aj vo vete robim pauzu lebo mi nestaci dych. Dufam ze to tak ma byt a neni mi ta podprdka mala xix. Teraz hodim flector , naranajkujem sa a pojdem chvilu spat.
Dnes to podpstupuje mini, ze? Drzim ti palce. Drz sa.

laloa556

body fúúha, to muselo byť dosť nepríjemné.. ale snáď to čoskoro všetko skončí a budú samé len príjemné veci :)) čo verím, že budú ;)

bodynka

Ahoj moja...po narkoze v pohode , len ked ma ulozili som dostala triasku ae to je normalne. pustili ma uz vcera , a vsetci boli uplne perfektny.operovali ma o druhej.
baby ten pas ma tlaci a mam v nom prave moc stlacene,je to okej? to nemozem povolit? priatel mi akurat vravi ze po dovolenke ideme kupit podprdky:DD ze uz videl niekde peknu zltu xix

laloa556

bodyyyyyy zlatko, tak som rada, že si už napísala!!! som rada, že to máš za sebou ;)
aké to tam bolo? čo doktor, sestričky a tak celkovo? píš, píš, píš :-D
kedy si išla domov? včera či dnes? a prská si videla pri prevezovaní? aj ti ich odfotili?
a vstávalo sa ti moc ťažko po narkóze? o koľkej ťa operovali vlastne? moja, tak nech ťa to čo najmenej bolí. taaaaak sa s tebou teším, zodvihla si mi náladu teraz, som netrpezlivo čakala, kedy sa ozveš...

bodynka

Ahojte dievcata v prvom rade VELIKANSKE DAKUJEEEEEEEEM.vsetkym.
Ako pisala Lolo, hej sedeli sme s jednou babou lebo mne sa proste neda lezat:( Aj v noci som si radsej sadla.
Laloa ako je to po narkoze? To bolo najkrajsie prebudenie :D Vraj som sa budila s velkym usmevom xixi.
Ono to tak boli :(( NO dnes uz az tak nie ale chrbtica velmi velmi . Aj zadok mam strpnuty som sa tolkokrat budila.Stale mi este musia pomahat zdvohnut sa, ja sa proste sama bojim Zato baba co isla somnou si sadla prvy krat sama.Bola zo vsetkych tam najviac aktivna. No a prsia: Genialne , videla som ich na preveze a boli krasne akurat,
Joj tak tlaci ten pas. Ale som STASTNAA

laloa556

ináč baby, aké je to preberanie z narkózy? lebo čo si pamätám, keď mi brali slepák, tak to nebolo moc príjemné, lebo viem, že som chcela vstať, ale oči sa mi stále zatvárali..

mini001

Ahojte dievčatá,
tak a idem zajtra na to. Neviem či zaspím.
Bojím,bojím.................
Bodynka
gratulujem, a teším sa kedy preberieme, fázu po.Prajem ti skoré zotavenie.