Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mini001

laloa,
mam aj ja bolesti hlavne ked menim polohy, ja mám 370ml anatom vysoký profil, rez v podprsnej ryhe, ešte som taka malatna.

jeyla

barbora 10,mini 007

hehe doktor odkazal??:DDD no ved heeej...len ja som vcul v zahranici a nemam tu ten papier od doktora,tak som si to chcela len pre istotu overit.Aj som si tak myslela.Hlavne s tym pasom som si nebola ista,ze ci ho este treba v noci....istota je gulomet,radsej sa spytam.Tak pan doktor nehnevajte sa keby daco:)))))som uuplne spokojnaa a happy.Dnes som si uz pinkala trochu na tenisovych kurtoch...ked ja som takaa neobsedna,preto som sa pytala na ten sport....to je strasne so mnou:(

clang

ja som si kupila podprdu B nevystuzenu s kosticami a sedi akurat.A vypadaju v podprde uplne plno ako keby to mam push up:)))

barbora10

annie

drz sa zajtra:-)))a coskoro daj o sebe vediet.

ska

neverim.konecne si sa ozvala.ako sa mas???a prska ako?si spokojna???tolko otazok,ale vies,sto rokov si tu nebola.

barbora10

zuzik

jasne,ze mozes robit letusku so silikonmi:-)))silikonom lietanie nevadi.ale tak istota je istota a spytaj sa na to odbornika.

bodynka

No male ako male chapete, ved som si myslela niekedy ze budu velmi velke. Ale je pravda,su stiahnute nevidim si na dekolt. Ale vymenila som volnu koselu za tricko na ramienka a uz to bolo hne ine.Myslim ze take super a prirodzene objemne. Tesim sa, velmi velmi sa tesim.Ska, dala som 375 ml.
No a ako pisem, boli cely hrudny kos a sem tam teraz ma zacalo pichat lave dole. Ale pod nim mam robenu aj jazvu tak je to torska navyse bolest. lezala som na lehatku vonku.Uzivam si to.
Inak lezala som tam v IEM s jenou babou z DS a ona vravela ze v DS by si to tiez nedala robit a ze pocula ze jedna co si tam dala robit letela do Egypta a v lietadle jej praskli.

ska38

Ahojte kočky,
Bodynka, ako sa cítiš? Každým dňom to bude len lepšie a lepšie...Koľko ml, si dala?! Prijala by si väčšie? Ja mám 350 ml, no mne stačí...hehe. Budúci týždeň letím na SK, tak konečne pošlem fotky do galérky.
Mihalička, ja ani neviem že som bola na OP, a už mám 5 mesiacov po OP.Pekne sa vylieč!
Zuzikk, ja som prvýkrát letela po OP, po 1,5 mesiaci a nič sa nedialo. Podľa mňa sa toho vôbec nemusíš báť. Od marca som letela 7 krát a bez problémov. A ako ti píše Bellinka, letela tesne po OP, a v pohode. Však aj letušky majú silikóny, nie?!

annie626

bodynka
Snažím sa liečiť si hrdlo všetkým možným, ale zároveň dostupným :-) aby som mohla ísť na opku! Ale dúfam že všetko bude ok a vo štvrtok sem napíšem že som sa už pridala do klubu :-D

vcieka maja
Veru, už zajtra idem! Zatiaľ sa nebojím, jediné z čoho mám strach je oblbovacia injekcia!!! Dobrá blbosť, však? :-) Určite ti zavolám, beriem so sebou aj nabíjačku, ved nebudem mať čo robiť.... Len dúfam že to v pohode zmáknem!!! Asi idem hned prvá, lebo tam mám byť na 7.45, tak to budem mať čím skôr za sebou.

zuzikk

bellinka:
snad to bude ok, len neviem ze ci to neni ine ked letis raz za cas a ked to mas ako pracu:-( porazi ma ak to bude problem! potom neviem coho sa vzdam radsej, prs, ci letusky... :-(

barbora10

bodynka

fakt???uz teraz sa ti zdaju male???neboj,este budu super,len vydrz,kym sa vsetko usadi ako ma:-)a bud rada aj za to co mas:-)))nie je nic krajsie,ako ked su prsia tak velke,aby boli zaroven prirodzene.