Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

bodynka
vela stastia malo bolesti a krasne prsia :)
lolo
nechcem byt drza, len v tom najlepsom to myslim- necum tolko na seba do zrkadla ak na nich vidis chybicku treba s tym prestat. Su proste najsamlepsie!!! :)
mery
ja som este o par cm mensia, doktor mi navrhol 260, aj ked kazda baba tu vravela, ze pod 300 v ziadnom pripade myslim, ze to pri mojej vyske (a prednostiach :D bude plne stacit. nestaram sa do prace odbornika :) co sa tyka svalov tiez posilnujem, ale vela profi fitnessiek ma silikony z dovodu nizkeho percenta tuku a ziadne "dovjite"som nevidela

barbora10

annie

ja uz mam prsia makke,teraz to bude pat mesiacov co som bola na operacii.odpuchali celkom rychlo,uz ani neviem kedy presne,ale to ze su maksie som zacala pocitovat az okolo 2 mesiaca.teraz su makke uplne.

bodynka

Ahojte. Dakujem ze namna myslite . Pomaha mi to. Za taku hodinu odchadzam na autobus. Dufam ze nebudu meskat :D a ze trafim . Sak ja mam stresi z cesty a ani nie z opky :DD
Dianka tebe gratulujem, konecne to mas za sebou.
Takze baby , KONECNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ale to slo pomaly. Dakujem vam , ahojte

annie626

barbora
Veeeeľmi ssa teším... do stredy už asi ani spať nebudem :-) ty si bola kedy? Po akej dobe ti odpuchli úúplne? ešte ich máš tvrdé? mám toooľko otázok :-)

barbora10

bodynka

zajtra je tvoj dlhoocakavny den,tak nech ti vsetko dobre dopadne.drz sa moja.a na zuby sa kasli,jeden den ani umyte nemusia byt:-)

annie626

barbora 10
Ďakujem :-) naživo nie sú také veľké ako vyzerajú na fotke... budem mať 350, ale mám výšku 179 takže až také veľké nebudú... Ved budem dávať fotky! Už v stredu idem!
Ty máš svoje nádherne pri sebe, dúfam že aj moje tak budú vyzerať. Máš ich fakt krásne.

barbora10

dianka

zvysena teplota moze byt,ale ak by sa stale zvysovala a neustupovala volaj doktorovi.

mary

ano,som maximalne spokojna:-)))
a samozrejme,ze ti doktor navrhne aj profil,ktory je najvhodnejsi pre teba.