Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

jeyla

tu pooperacnu podprsenku by si mala na spanie nosit 6 tyzdnov,ale ten stahovaci pas,to je idividualne.niekto ho uz potom nemusi vobec,niekomu ho doktor este kaze na noc,takze to si mala pocuvat:-)

bodynka

ahojte. Annie no aj mna pred opkou skrabalo trocha a potom po opke a pokaslievat musim este aj dnes, to su bolesti.
Mini myslela som na teba. Gratulujem ti a zelam nech cim skor prejdu bolesti a vyspis sa.Ja som dnes uz dost dobre spala ale po sediacky zas.
Baby boze ja sa ledva hybem, ked si potlacim rebra ako bolia. Prsia uz moc ani nie , uz tam nic nepicha ale tie rebraaaaa :((((((((((((
A baby musim povedat tu castu vetu : ja by som brala aj vecsie ,xixi
Kedy mam zacat brat HAK?

laloa556

clang
vitááááj :) neboj, to ubehne ako voda :) za chvíľu na konzultačku a po lete na prská ;) a na FB ti odpíšem poobede, lebo v praci ho máme zablokovaný :-/

bodynka ty ako moja? cítiš sa každým dňom lepšie, či to príde až ten prelomový? ;)

mini ahooooj, som rada, že si šťastná a tak hravo (dá sa povedať, aspoň to tak cítim z teba) zvládaš tú bolesť ;) len som zabudla.. koľko máš, prosím, ml?

mini001

Ahojte dievčatá,
tak a mám to za sebou,som doma. juj ako sa teším, vštko je ok, po narkoze v pohodke,bolesti sa dajú vydržať, v noci som bola asi každú hodku, here ale dá sa.
mihalička, bodynka, laloa a..........všetky
ďakujem, že ste na mňa mysleli. už som si ich videla dnes a poviem vám že su nádherné. teda dúfam že aj zostanú aj po odpuchu. Som spokojná a tak som sa bála, že budú velké ale zdajú sa mi na mňa akurát, nechcela by som ani menšie ani väčšie.Doktor Červeň je pán doktor super aj sestričky.
jeyla
dr. ti odkazuje že všetko čo a ako máš v prepúšťacej správe.

clang

Lolo

Ahaaa :). no mas ich fakt krasne, ukazkove :).lebo ja by som vacsie moc nechcela, mozno ma doktor ukeca. ale skor si nie. chcem, aby to vyzeralo prirodzene. ze ten kto ma nepozna si povie, ze pekne obdarena od prirody :D ale co som sa pozerala, tak ty si mala aj dobry zaklad. ja mam take male nic a este aj asymetriu :/
ale ja uz na to myslim stale, pred spanim, rano, uz sa na ne tesim. tak som zvedava aky nazor bude mat doktor..

lolo77

clang.. plny kosik B mam v kosticovej podprsenke..ak si dam trochu vystuzenu tak tie Bckove su mi male..tak asi bude treba vacsiu..ale tie zatial nenosim lebo to ani nepotrebujem vystuzovat :-) kedze to pekne stoji same :-)

clang

Ahojte baby, som tu nova :)
najprv som mala myšlienku silikónov asi 3roky v hlave, ale konečne som to začala realizovať a straaašne sa už na to tešim. poslala som už aj fotky do galerky a 02.07. idem na konzultáciu k dr. červeňovi do BB.
z galerky sa mi strašne páčia prská jeyly a lolo77.
ake máte košiky? na fotkách vyzerajú úžasne, len si to neviem porovnať s veľkosťou. ja by som chcela plný košík B :).

vcieka maja

annie626
tak ty uz zajtra. a to hrdielko poliec teplym cajikom, medikom, nejake pomarance al. ine ovocie popapaj a hadam to prejde, ale ak nie mala by si to povedat doktorovi, mozno to nebude prekazat.... ozvi sa prosim ked budes po. pa pa

martinka54

bodynka
som rada, ze si tu ziva a zdrava :-)
ty si tie prska fakt zasluzis, si bojovnicka. tolko si ich chcela a uz ich aj mas.