Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeyla

Ahojte babule,uz som presne 3tyzdne po operacii.Dnes mam na sebe prvy den novu podprdu:)))super pocit..hehe chcem sa vas len spytat nieco.Bo ked som bola u doktora na stehoch,tak to taaaak strasne rychlo povedal,ze som to od stresu aj zabudla.V noci musim nosit retro podprdu kolko tyzdnov este?A dalsia otazka,zen pas este musim nosi v noci??ci uz nemusim vobec...a kedy mozem vykonavat nejaky sport?Az po nejakych 2mesiacoch alebo sa da aj skor.Dakujeeem
bodynka
supeer mas to za sebou.Vsetko zvladnes neboj.Moja reakcia po operacii bola....na co som si to dala spraviiiit,vsetko bolii,co to tam mam,do pu...ce preco som si to dala:DDDa stale som len hresila pri kazdom pohybe ked ma to bolelo.Ale teraz je to supeeer.papa

bodynka

zavolala som radesj a pytala som sa ho. Ako povedala ihla - pisala mi na FB ze sa to moze nastrihnut. Vraj moze ale najskor som to mala ze nech si to rozopnem ale na hacikoch necham. Tak to mam tak,,snad to haciky vydrzia xixi.

bodynka

ahojte. priatel mi povolil pas ale len tak o pol cm, myslite te mozem viac?A mysleli ste tym teda vrchny pas ci podprdku? Ta sa kde povoluje? Lebo mna tlaci aj odspodu :((( Bolia ma rebra.A mam robenu aj tu jazvu a mam ju akurat tam ako sa konci podprdka takze mi nato tez tlaci.A picha ma aj rez pod pazuchou. Dufam Barborka ze na 4 den to uz bude v pohode :( Lolo mam 70C.
Mihalicka skore uzdravenie.
Dnes mi dosiel menzes. kedy mam zas zacat uzivat HAK?

barbora10

bodynka ahóóój:-)))

neboj,vsetko co opisujes je normalne a vsetky sme tym presli.presne tak,tu podprdku si trochu povol,sice to moc nepomoze,ale o cosi predsa.neboj stvrty den to bude uz ovela,ovela lepsie.drz sa moja.a ak ti to nejde,ani sa nedvihaj sama,pokial nemusis.ja som sa sama dvihala iba vtedy,ked nebolo nikoho na pomoci.

mihalicka

Bodynka,
gratulujeeeem moc ! Konečne si sa dočkala. A ako píše Lolo, trochu si ho povoľ.

Mini,
držím palce. ;)

Ska, vďaka za opýtanie. Ja už fajn úplne len teraz posledné tri dni ma sem tam pobolieva ľavé prsko. Nič hrozné ale ,,cítim" ho.

Laloa,
preberanie z narkózy ako u koho asi. Ja som bola oťapená ale vysmiata. A tiež ma trochu drglovalo na izbe potom. A podobne ako Lolo tiež som si nepamätala veľmi komu som čo písala/ volala. :D

Ja som už tretí týždeň nejako prechladntá alebo čo, najskôr priedušky, potom usoplená a dnes ma hrdlo začína pobolievať...paráda. Mám mesiac na to aby som bola úplne fit. Tak hádam budem. Potom hurá na pláž :D

lolo77

body mozes si ho dat trolilinku slabsie, ono je to pruzne cize stahovat ta to bude stale :-) mne sa tiez drkotali zuby po narkoze a nepametala som si s kym som telefonovala :-) a to ze ti nejde si samej sadnut z toho si nic nerob chce to cas :-) drzim palce, aku velkost mas tu retro?