Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Danika

Sjuzi123 ďakujem za odpoveď. mysliš tu lekareň čo sa ide do nej po takom briežku? Je to vlastne v poliklinike ta lekareň, len zvonku, tak tu mysliš? Ak ano potom viem ktoru uličku maš namysli hneď za nou. A maju tam na budove tej kliniky aj nejaku tabulu?

sjuzi123

Danika
ked budeš stát pred poliklinikou a pozerať sa na ňu, musíš ísť do uličky čo je hned vedla v nej naľavo. Je to hned za lekárnou. Asi 150m :)

Danika

Baby prosim vas ešte som sa chcela opýtať, kde je presne v PK ta klinika IEM. Viem že niekde pri poliklinike, ale neviem kde presne ako ďaleko od polikliniky z ktorej strany... Ďakujem pekne.

lolo77

ahojte babule, bola som vcera porziet nasu bodynku :-) a vyzerala super.. sedela na posteli (aj s "kolegynou" co lezala oproti nej) a vyzerala fakt dobre :-) tak dufam ze noc prebehla hladko a rano nebolo moc tazke.. drzim palce na cestu do domov.. :-) ozvi sa ked bude lepsie.

ska38

A kočky:Wendy1,Bellinka, BarbieOne1,84nika,Barborka10,Mihalička,
Mata16,Jamimili,Ihla,Bratislava,
Martnka54,Ninuška13,Tanda,Della,Dominique
Ako sa mate?!Užííívate si prsíčka?

ska38

Ahojte kočky,
ako sa máte,ja ešte stále po svete,práca,dovolenka a tak....,no stále mimo SK.
ČO to tu čííííítam, BODYNKA, ty máš dnes OP?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Tak KONEČNE!!!!Prajem Ti čo najmenej bolesti a čo najviac radosti z new prsičiek!Ja neverím, konečne si sa dočkala,vlastne ani neviem u koho máš OP,idem počítať...Drž sa moja, zvládneš to.Vlastne si myslím, že tak dlho sem chodievaš na toto fórum, že asi na operačke budeš hovoriť čo a ako majú robiť, a kočkám na izbe,určite hovoríš za chvíľu nás prídu pozrieť,teraz pôjdeme na preväzy,teraz nás pustia domov..a tak...hehe.Už si profííík v tejto oblasti.Stále tomu nemôžem uveriť, že som toto fórum nečítala pár mesiacov a keď idem mrknúť ,čo je tu new,takéto krásne prekvapenie:Bodynka na operačke!jáj či rozpisujem,ale úprimne sa teším, že máš OP!!!Ešte raz držím TI palce!A odkiaľ boli peniažky,asi pôžička, že?!Tak som ti priala ,aby si vyhrala JACKPOT!!!A nemusela sa naháňať za €-ami...Ani neviem, čo je tu nové ale aspoň takto všeobecne,Kočky čo máte pred OP držte sa ,nevzdávajte to ,nedajte sa odhovoriť od OP,nebojte sa bolesti,dajte na rady Dr a hlavne buďte silné a pevne odhodlané a stojte si za svojím rozhodnutím ísť DO TOHO!!!!A kočky čo máte po OP, vám prajem, čo najrýchlejšie zotavenie sa,málo bolesti,a hlavne aby ste boli spokojné s výsledkom.
DRŽTE SA!!!!!