Ahojte kočky,
ako sa máte,ja ešte stále po svete,práca,dovolenka a tak....,no stále mimo SK.
ČO to tu čííííítam, BODYNKA, ty máš dnes OP?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Tak KONEČNE!!!!Prajem Ti čo najmenej bolesti a čo najviac radosti z new prsičiek!Ja neverím, konečne si sa dočkala,vlastne ani neviem u koho máš OP,idem počítať...Drž sa moja, zvládneš to.Vlastne si myslím, že tak dlho sem chodievaš na toto fórum, že asi na operačke budeš hovoriť čo a ako majú robiť, a kočkám na izbe,určite hovoríš za chvíľu nás prídu pozrieť,teraz pôjdeme na preväzy,teraz nás pustia domov..a tak...hehe.Už si profííík v tejto oblasti.Stále tomu nemôžem uveriť, že som toto fórum nečítala pár mesiacov a keď idem mrknúť ,čo je tu new,takéto krásne prekvapenie:Bodynka na operačke!jáj či rozpisujem,ale úprimne sa teším, že máš OP!!!Ešte raz držím TI palce!A odkiaľ boli peniažky,asi pôžička, že?!Tak som ti priala ,aby si vyhrala JACKPOT!!!A nemusela sa naháňať za €-ami...Ani neviem, čo je tu nové ale aspoň takto všeobecne,Kočky čo máte pred OP držte sa ,nevzdávajte to ,nedajte sa odhovoriť od OP,nebojte sa bolesti,dajte na rady Dr a hlavne buďte silné a pevne odhodlané a stojte si za svojím rozhodnutím ísť DO TOHO!!!!A kočky čo máte po OP, vám prajem, čo najrýchlejšie zotavenie sa,málo bolesti,a hlavne aby ste boli spokojné s výsledkom.
DRŽTE SA!!!!!