Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mini001

Lolo,
krásne ich máš, naozaj môžeš byť spokojná, pekný základ pekné prsia.-))))))))))))))))
Bodynka,
budem na teba myslieť zajtra, nech ti to dobre dopadne.-)))))))))))))))))))))))
dianka82
gratulujem dianka, aký profil máš?

MeryNR

baby a ešte čo by ma zaujímalo..
posledný rok som začala dosť cvičiť na prsné svalstvo (aby som tam aspoň nejaké svalstvo mala keď už prsia nikde), nebude to problém, keď budem mať moc vyvinuté prsné svalstvo? nie v takomto prípade sa robia takzvané dvojité prsia??
prosím o Vaše názory

MeryNR

barbora
práve som pozerala tvoje, ukážkové prsia! musíš s nimi byť maximálne spokojná..
ja do veľkých extrémov s mojimi mierami nemôžem ísť.. mám len 158 cm a 46 kg, takže počítam tak 280 ml maximum..
doktor mi odporučí okrem ml-rov aj profil?

barbora10

annie

ty budes mat krasne prsia z toho zakladu co mas.s takymi prsiami musi byt radost pracovat:-)))ty budes mat 350???ak ano,tak to budu pekne velke prsia,jóóój urcite krasne budu...

barbora10

mary

ved to by chcela mat snad kazda prsia blizko pri sebe,ale nie vzdy to tak aj je.samozrejme,ze to zalezi aj na profile aky doktor zvoli a tiez od tvojho samotneho zakladu.niekdy aj tie najkrajsie prsia maju vacsiu medzeru.ja som mala napriklad aj pred operaciou prsia pri sebe a aj po zvacseni ich mam pekne pri sebe,takze asi vela zalezi na tvojom zaklade a tiez je dolezita velkost a profil implantatu,lebo niekedy prave vacsim implantatom dosiahnes mensiu medzeru.

MeryNR

môžete mi poradiť čo spôsobuje to, že niektoré majú implantáty moc ďaleko od seba? plánujem aj ja opku, len sa bojím, že ich budem mať moc ďaleko od seba a vznikne mi tam taká diera medzi prsiami.. chcela by som ich mať uuuuplne blízko seba..
záleží to od profilu a veľkosti implantátu alebo skôr od práce chirurga??

barbora10

dianka

urcite nebudes chodit ako rambo.tie prska budu potom ako tvoje:-)))ja budem uz 5 mesiacov po operacii a poviem ti,ze ani neviem,ze mam nejake implantaty.prsia mam velmi prirodzene.makke a krasne tvarovo.uvidis sama,ako sa ti budu menit.drzim palce:-))

leus

dianka 82
to je urcite opuch, vsetky baby mali po OP, tak si bola v chirmede, konecne daka baba co bola tam, vsetky su Op v BB, ja som sa tiez rozhodla pre chirmed nakoniec, kto ta operoval kacmar, alebo magdo?

dianka82

Babenky tak ja uz to mam za sebou.Vcera ma operovali v chirmede.Vcera to bol este celkom masakerr,ale dnes uy lepsie.Ale da sa vydrzat.Inak mam 360ml nagor,ale na stranach sa mi zdaju poriadne nafuknute ako kebz som poriadne nemohla spojit ruky ku telu.Je to len opuch alebo uz navzdy budem chodit ako rambo???