Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vcieka maja

na tejto stranke www.plasticka-chirurgie je video s mudr. v.viskom (uznavany pl. chirurg v CR), kde on tvrdi, ze so silikonmi sa moze lietat, potapat, proste hocico. jedine, co sa nemoze je nejake liecebne prehrievanie organizmu, moze dojst k vnutornym popaleninam...
babenky, neviete nieco o annie626? ako sa jej dari??? dnes bola na op...

jeyla

bodynka

Ahojky,to zvlaadnes aj ked to bude unavne.Ja som tak tiez cestovala a to od rana 5:40 a domov do BA som dosla okolo 16tej.Zabity cely den kvoli 10min.ale co ked chceme byt krasne...

sya

zuzik tak prave citam, ze nejakej ruske praskli po 14 hodinach letu, museli vybrat a uz nikdy nemoze mat iplose, lebo by ohrozili jej zivot... ale tiez citam rozhovor s pikulom, ze so silikonmi pod svalom nieje ziadny problem lietat... :)

bodynka

Ale ja som od NZ v jednej dedine :( 150 km od Ba.
No ini prsia nebolia uz by som asi urobila vsetko rukami ako ale netlacim na ne opatrna som az na : prave som sa zavesila za ruky na plot :( bol tam vtacik a ja som sa pozabudla. Ani neviem kolko dni sa nesmieme za ruky dvihat z postele, hadam sa mi nic nestane.
Foto bude neskor lebo druhy tyzden som bez notebooku priatel uz ide do DS a ja ostavam este u rodicov. Bez netu :(

laloa556

mini, body - tesím sa na vase fotky, velmi som zvedava!!! len nech vas to uz neboli :(

body a to ta niekto tam nemoze odviest? alebo skusala si pozriet vlak z BA? to bude aj pohodlnejsie..

annie drziiiiiiiiiiim vsetky palce!!

bodynka

baby problem :( Na stehy musim do BB a viete jak mne idu spoje? rano startujem o deviatej a pridem po 22 hod domov :( To vydrzim po 10 dnoch? :((