Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

ahojte všetky dlho som tu nebola, vidím že vás tu dosť pribudlo..Takže všetkým čo sú po gratulujem.
bodynka
si ešte véééľmi málo po, aby si bola úplne fit..ja som teraz piaty týždeň po a ešte ich mám stŕpnuté zo spodu a ak sa ráno prudšie otočím v posteli, ešte ma sem tam v ľavom zapichá..To chce len čas a trpezlivosť. Ja mám akurát nervy na to, že sa ešte nemôžem opaľovať, keď vonku tak krásne svieti slniečko. Ja ešte musím niečo cez týždeň nosiť tú retro podprdu, nemôžem sa dočkať keď si pôjdem kupovať podprdu.
Ozaj nevie mi niektorá prosíím poradiť, asi akú veľkosť podprdy si mám pozerať keď mám 325ml?

bodynka

ked som citala niektore baby uz boli relativne fit. Ason si tak pametam. A to ze su necitlive je ok tiez? Ja som si ich nekukala , dufam ze mi neodumreli :DD

barbora10

bodynka

jasne ze je to normalne.ved nemas ani tyzden co si po operacii.kazdym dnom to bude lepsie,ale treba vydrzat.neprestane ta to hned vsetko zajtra boliet.cez den to uz bude lepsie.

avm

annie
ale pozeram, Ty uz mas OP za sebou, tak moj recept mozno pomoze niekomu inemu

Pozdravujem vsetky krasne silikonky aj cakateky!

avm

annie626

aj mna bolelo hrdlo pred OP, davala som si pastilky s islandskym lisajnikom od Dr. Mullera z lekarne a kloktala som si hrdlo slanym vodnym roztokom / na 2 dcl vody cca. pol az jednu cajovu lyzicku morskej soli - toto mi pomaha vzdy :-D

sya

vcielka maja... uz som rok po opke a velmi by som cela skocit... raz som uz skocila a vzdy som cela este aspon raz... nikde som sa o tom nedocitala ci mozem teraz...

zuzikk

kocky... akoze k tomu lietaniu... no ja si to viem v realite predstavit ze by praskli, zmeny tlaku a tak...tak to uz by bol aky pruser. ale na druhej strane kazda druha hollywoodska "celebrita" ma v dnesnej dobe spravene kozy a lietaju si hore dole po svete....no necham to radsej na odbornika. a dalsia vec... vo fyzike som nikdy nebola najhorsia a myslim si ze ked sa mozeme lietat tak je jedno ako dlho letis, lebo tlak sa meni lenpocas vzlietania a klesana. ked si zoberiete plastovu flasu naplnenu mineralkou tak v lietadla zmeni objem rovnako pri klesani ako pri stupani. realne si neviem predstavit preco by to malo byt casovo obmedzene...hmmmmm co taka pamela andersson ked leti 20 hodin na druhy koniec sveta:-)

vcieka maja

sya,
to neviem, ci mozes... :)))))) ale myslim, ze ano. len davaj pozor, ak si cerstvo po op. aby ti nevyleteli cez rany :))))) inak ja by som nezoskocila:)))