Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

bodynka,
tak to máš super, že si doma ale ja musím chodiť do práce:-(( takže tam tie tielka nehrozia.Ja som sa merala a cez mám 91-92cm, takže tiež céčkové:-))Ty máš 70cm pod prsiami?

bodynka

ja mam tricko na ramienka , som doma nik ma nevidi :D A ochladenie? No akurat ked pojdem na stehy :( Ani hrubsiu bundu so sebou nemam. No a kolko ti vychadza aka velkost? Mne to cecko. Sme sa merali cez podprdku sice ,ale tak vyslo 87 cm cez

mondan

bodynka
inak mne ten pás tak nevadí, mne skôr vadí že musím chodiť v tričkách po krk, aby mi tá podprda netrčala:-((

mondan

bodynka
jupiii, to si ma potešila už som si to okukla, aspoň viem akú približne si mám vyberať, až sa v obchode nestrapňujem..Díki moooc
a čo sa týka teba a tepla, veď ty už len 2 týždne a dávaš ju dole:-))a od pondelka má byť ževraj ochladenie tak to ti ubehne ani nebudeš vedieť ako rýchlo:-))

mondan

bodynka
smola nejde tá stránka otvoriť. No nič budem čakať, že mi poradia kočky odtialto čo už nosia podprdy a tiež majú 325ml..ale aj tak ti dík:-)

bodynka

www.daire.sk aj tu je, sice pises kolko ti dali ale kazdy ma ine miery aj pred.
No mne to hovor ako je teplo v tej podprdke. hlavne ten pas tak zohrieva.

mondan

bodynka
smola nejde tá stránka otvoriť. No nič budem čakať, že mi poradia kočky odtialto čo už nosia podprdy a tiež majú 325ml..ale aj tak ti dík:-)

mondan

bodynka ja som bola u Dr. Tršku a u neho sa nosí nonstop 6 týždňou a poviem ti že teraz cez tie úpeky je to na porazenie..a dík za radu idem to skúsiť kuknúť..

bodynka

mondan ty si bola kde ze este musis cez den nosit retro?
S tou velkostou podprdky skus si kuknut tabulku napriklad na quelle , ze co ti vide a potom podla toho sa najskor orientuj.
Dnes mi teda spadol kamen zo srdca, kedze je vse ako ma byt. Dakujem vam