Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

sya
ano presne take volaco ako keby mi po rebre presiel. fakt to neviem doslovne opisat. a pytala si sa na to doktora ci to tak moze byt? lebo nechcem mu volat za kazdu blbost

sya

martinka aj mna od prveho dna po opke bolel vzdy len lavy... pravy nikdy... som si myslela, ze to prejde... ale presliel mesiac, tri, pol roka, rok a nic... tak uz si nemyslim, ze to prejde... pocit je ako keby vrzgol... pohol sa zo strany na stranu silikon a zaboli to... taky neprijemny pocit velmi...

martinka54

baby je normalne, ze som uz tri mesiace po opke a v lavom prsniku mam pocit ako keby sa mi ten gel prelieval alebo take nieco?a sem tam to aj pobolieva. pravy je ako moj, tak to nechapem

bellinka

SKA :

mam sa uzasne , prsicka su ako moje je to uz cez 6 mesiacov , konecne je tu leto a mozem vystavovat prsicka v plavkach , je to uzasny pocit isla by som do toho znova , vlastne urcite pojdem este v zivote do toho znova :o))))
drzim palce vsetkym cakatelkam a fandim aj novym prsaticam :)

annie626

Ahojte!!!
Takže už mám po! Všetko bolo super! Ani to tak strašne nebolí :-) Sem tam si dám ibalgin, ale všetko je v pohode!
A ďakujem za podporu!!!! :-D