Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

elli
to je zaujimave a dost nepravdepodobne. moj cisty operacny cas bol 3 a pol hodiny a pochybujem, ze tam niekto taky bol, to by som si vsimla.
mondan
skus sa ho spytat, ja mu nechcem volat za kazdu blbost, ale ked ma ten prsnik bude vytacat este nejaky cas tak sa urcite ozvem mu aj. ty ides teraz na poslednu kontrolu asi.

elli11

mondan

to bude asi tým že jedno prso ti robí doktor a druhé jeho pomocníčka...však si pozri aj jazvy a uvidíš že nie su rovnaké...ja mám ten istý problém...a to už som po operácii 3 mesiace...

bodynka

praveze niesom lavacka. Takze neviem, ale ako vravim hned po opke ma bolela takze ta s mi horsie asi hoji .
Ide niekto 15.6 do BB?

mondan

martinka54
ja tiež namáham viac pravú ruku už od príchodu z nemocnice..či sa napiť, jesť..a aj teraz tomu nieje inak, tá pravá proste dostáva zabrať:-)) a to s tým rozhýbaním máš možno pravdu..ja idem 21.6 na kontrolu ku Trškovi tak sa ho nato skúsim opýtať a dám ti vedieť.
bodynka
niesi ty náhodou ľaváčka:-)))))

bodynka

mondan , mne robi problem prava strana. S pravou rukou sa mi ani nechce hybat. Aj tesne po opke ma bolelo moc v pravom. Ma tak reze pod nim a pri pazuche zas tak taha.

martinka54

mondan
viem, ked som bola po siestich tyzdnoch na kontrole, mala som este mierny opuch skoro ziadny. neviem dokedy budem mat to prelievanie, ale mohlo by to skoncit. ono to nie je stale, ale ked si ho chytim alebo ked spravim prudsi pohyb. mozno, ze to chce poriadne rozhybat, lebo vacsinou vsetko robim s pravou rukou aj na pravej malu nosim. tento tyzden som v posilke prvy krat cvicila hrudnik a pravy uplne ok, ale ten lavy som citila. mozno, ze ten sval je tam taky stuhnuty a potrebuje sa len trosku ponatahovat, fakt neviem

mondan

martinka54
neviem prečo ale mám pocit, že keď sa tu niekto sťažuje na bolesť tak len na ľavý prsník..ja som síce len 5 týždňov od opky, ale tiež už mám pocit, že pravý je úplne o.k., ale v ľavom ma semtam zapichá. Aj keď si ľahnem na pravý bok, tak je to v pohode a keď na ľavý tak ma po nejakej dobe začne bolieť a mám pocit ako by sa prelieval. Môžeš mi prosím ťa napísať po akej dobe ti prsia odpuchli?
annie626
gratulujem a vitaj na druhom brehu:-))Je super ako to v pohode zvládaš, tak čo najmenej bolesti ti prajem..

bodynka

annie626 gratulujem ti.
Bellinka takze uz 6 mesiacov? Tak to mi trvalo, vtedy som zacala pisat nejak .
Martinka , sya joj chudatka. Drzim palce nech to prejde.
Ja som si uz dnes mohla kychnut :DD
Inak ako sa dostanem do Novamedu?