Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

martinka nepytala som sa... ani na kontrole som nebola, naposledy ked mi stehy vyberal... a to som za tyzden preste rok a dva mesiace po opke... ale ak by si sa dozvedela co to tak daj vediet... :)

barbora10

baby elli sem uz viackrat napisala nejaku debilinu z jej hlavy a potom,ked sa jej na to niekto spytal,tak sa uz neozvala.staci si precitat co pisala na stranke plastickej chirurgie a hned pochopite ze dievca je hypochonder.

operoval ju červen,je aj v galerke.takze lolo,mozes sa na najblizsej kontrole zase s panom doktorom pobavit ako jeden prsnik spravi on a druhy da urobit upratovacke.

pan doktor červen

vam ja velmi pekne dakujem,ze mam prsia take krasne a ze ste mi ich obidva spravili vy:-)

leus

keby si mala nejaky problem,ze si doktora zastavam,tak napis na staznosti fora.

annie626

mondan, bodynka
Ďakujem! Zvládam to fajn, ale hlavne keď sa dvíham mám ostrú bolesť v pravom prsku. Dúfam že to prejde. Inak sa to dá...
Po koľkých dňoch ste si napr. zvládli samé umyť vlasy? A kedy ste sa normálne vyspali? Pri zmene polohy to dosť bolí, ale inak je to fajn... Nechcem do seba pchať stále ibalgin. Zatiaľ som si dala od opky len štyri... Chcem si dať len na noc.

mondan

elli
neviem u koho si bola na opke, ale k tvojmu výroku sa vyjadrovať radšej nebudem...len toľko, že ja mám jazvy rovnaké, žeby sa setričke nechcelo?...
martinka54
áno idem na poslednú kontrolu, teda ak nerátaš po roku:-))určite sa ho na to spýtam, len mi ešte odpíš koľko si po a spýtam sa aj na teba, teda ak vydržíš do 21.6.

malachi

elli
:D toto ma pobavilo! jasne, ale sestricka je hlupa potom, ked berie len sestrickovsky plat a vlastne robi polovicu roboty, to od pana doktora nie je pekne ak sa nedeli s nou na polovice :)
martinka
jasne, ze si ju nevidela, vsak ona chodi tajne az vtedy, ked si v narkoze uz (alebo vtedy ako lolo povedala si ide lekar zapalit :D