Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

Ahojte je este tato tema aktualna ?? zhanam informacie ohladom tejto temy a mozno i taku pomoc kam ist do ktorej kliniky aby som bola s vysledkom spokojna.
Dakujem a pekny dnik prajem :-)

leus

Vy ste tu jak male deti, hadate sa tu na somarinach, miesto toho,aby sa tu preberali rozumne veci,ohladom temy.Ta elli ma tiez narok na nazor, takze sa hned nemusite do nej pustat.A co vy viete ci neni pravda za tu asistentku, ona myslela iste nejaku Dr., co sa zauca, to kludne moze byt, ved ak by sa nezaucali doktori, bol by na svete len jeden plasticky?A ked vy baby ste v anesteze ,co vy viete co sa deje okolo vas?Takze by som velmi nevyskakovala a trochu viem ako to je na operackach-tym nemyslim cielene plastiku, som zdr.sestra.

elli11

pekná debata...:-) takže
malachi...nikto tu nehovorí o sestričke..
martinka...samozrejme že operácie ktoré trvajú dlhšie a sú komplikovanejšie sú o niečom inom...o nich nehovorím
barbora...na tvoju rekciu som čakala...super nesklamala si...a čo si "dala" doktorovi ked si ho tak zastávaš?...viac sa ktebe nebudem vyjadrovať za to mi nestojíš...ha ha ha
lolo nebud smiešna a naivná...
kerstin...asi preto lebo tam pracuje...a tým som skončila...zbohom

bodynka

joj baby na tyzden sa s vami lucim. Budem bez netu , dufam ze to bez vas budem zvladat xix.
V utorok mam tie stehy drzte mi palce, uz teraz sa toho bojim. Ked sa dotknem vnutornej strany ramien , je to take citlive akoby som sa porezala :(
Dufam ze to vse do toho utorka prejde. Teraz rano ma zas vsetko boli aj to na pravo, musim to rozhybat.

martinka54

mondan
spytaj sa budem rada ako na to pan doktor odpovie, co je v tom aky problem.

sya
moja ty potom citaj co mi napise mondan po kontrole. bude to platit asi aj pre teba, ked to vyzera, ze mame rovnaky problem :-)

malachi
tak to ma nenapadlo, ze prisla az ked som spala. to je tiez dobra verzia :-)

bodynka

annie626 no ja som 6 den po a tento den je u mna asi prelomovy. Uz ani tak nepicha ako opisujes tu ostru bolest pri vstavani ani uz tak nelapam po dychu ako predtym. Aj namaham uz dnes pravu stranu do teraz som ju nechala tak.Ale ruky este vobec nedvihnem nad hlavu.