Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

avm
no tak jasne, ze dokonalost neocakavam, ale znelo to tak, ze som sa zlakla ako bude vysledok vyzerat predsa len to je dost velka investicia a tak :) ale tesim sa na to

clang

annie626

a ako sa citis po OPke? prebudenie v pohode? ako dlho si cakala na termin operacie?ja idem 02.07. k Dr.Cervenovi na konzultaciu. uz sa toho neviem dockat, ako sa vyjadri. A tak v polke septembra by som chcela opku. myslite ze by sa to dalo? alebo ma toho moc vela?

avm

malachi

dakujem! som rada, ze si sa upokojila, ale ved ani bradavky do stran nemusia byt problem, je to len na Tebe, ako to vnimas a ako vnimas samu seba :-D
ano, aj mne lekar povedal, nieco podobne ako Tebe, ale nie v zmysle, ze to nebude vyzerat dobre, skor, ze prirodzeny zaklad a tvar prnikov sa neda radikalne zmenit, vzdy tam zostane nieco z povodneho vzhladu, preto je dobre, ked prijmeme realitu a neocakavame, ze budeme po OP niekym inym, ja som v poho, spokojna a je mi fajn :-D
ako sa citis Ty, uz si fit?

Florida

Dakujem Annie, inak som velmi prekvapena volbou vasich "mililitrov"
ja kebyze si dam 300 tak sa mi to zda pre predstavu ze doost mozno i preto ze som mensieho vzrastu inak si to neviem predstavit ed som tu citala ze si niektora dala aj cez 400 ci 450 :-) pri mojich 158 cm by som bola aka Pamela panabeka hihi

annie626

Florida
S takýmito otázkami by si mala ísť priamo za lekárom. Skús MUDr. Červeňa a poprípade skús aj niekoho iného, ved za konzultáciu dáš max. 20,-Eur a potom sa pre niektorého rozhodni. Podľa toho aký dojem na Teba urobí :-) Ja som bola v bb u MUDr. Červeňa, takže ja budem chváliť len jeho :-D zatiaľ som spokojná, aj keď ešte od operácie neprešiel ani týžden, bola som nadmieru spokojná s celkovým prístupom aj lekára, aj celého tímu v Novamede.
Ale v každom prípade choď do toho!!!! Budem držať palce :-)

Florida

ahoj annie :) ahojte vsetky :-)
ja som si vcera citala tak zbezne vase prispevky dozvedela som sa kopu dalsich info prostrednictvom Vas :-) a jasne hladam aj ku komu ist tak som pozerala p.Dr Cervena okrem inich dalsich. Ja sa chystam na upravu inertovanej bradavky neviem vsak ci to robi aj jeden z tichto spominanych doktorov co ste tu pisali a ci sa robi zakrok pred alebo kedy je najvhodnjesie ak by som to chcela si dat urobit spolu s augmentaciou....ako dve muchy jednou ranou by bolo najlepsie :-) ale stale som len v stave uvazovania co a ako na tu upravu bradavky vsak isto chcem a musim.

malachi

avm
krasne!celkom som sa upokojila lebo tiez mam problem s tym, ze mam bradavky do stran a lekar mi povedal,ze to nebude vyzerat najlepsie co sice znelo dost zle, ale v tvojom pripade vyzera to dobre :)tiez ti nieco take vravel?

annie626

Florida
Ahoj! Kludne sa pýtaj, ja som bola na operácii túto stredu, ale poradia ti tu všetky kočky, čo to už majú za sebou :-)