Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liliana1982

vcieka maja

vsetko dobre dopadne, drzim palceky ja v sobotu idem tiez tak budeme mat skoro obdobne pocity len to najtazsie uz budes mat za sebou....
drz sa!!!!!

clang

vcielka maja

tak dalsia to uz bude mat za sebou :D
drzim moc moc palce, aby si bola spokojna a co najmenej bolesti.nech vsetko prebehne bez komplikacii.
daj potom vediet co a jak :))

vcieka maja

ahojte dievcata, zeny... zajtra mam op v bb v novamede. drzte palce...

annie 626
ked budem mat po hned ti volam :))))

Florida

ide mi aj o to aby to bol naozaj odbornik pretoze som videla uz kadeco co sa mi vobec nepacilo lebo im to urobil lekar capate neforemne no otras

annie626

Clang
Skús si dať zapísať termín už teraz, a potom budeš mať konzultáciu. Skús zavolať sestričke, určite ti vyjde v ústrety :-) S nimi sa dá dohodnúť...
Ale je rozdiel prázdnejšie dvojky a kráááásne plné dvojky, ved uvidíš, čo ti lekár odporučí. Ja som povedala že chcem niečo pekné, čo by sa ku mne hodilo, ale aby som nevyzerala ako Pamela :-) to som povedala doslova!!!
Mondan
pozerala som tvoje fotky, ved máš krásne prsia! Podľa mna sú super :-) a ešte keď tvrdíš že naživo sú lepšie, tak by som bola nadmieru spokojná :-)

mondan

Florida,
ja mám zhruba takú výšku ako ty (160cm,cca 50kg)a dala som si 325ml.Môžem ti povedať, že je to ideálna veľkosť, ani malé ani veľké:-))Môj manžel tvrdí, že sú tak akurát do ruky:-)))A to mám ešte opuch.. V galerke mám síce hrozné fotky,vôbec tam niesu ako v skutočnosti, ale to bude tým, že som sa fotila sama a webkamerou. Budúci pondelok idem na kontrolu, hneď si kúpim aj foťák a pošlem nové fotky..

clang

annie626

to fakt uz daval take terminy???no a ja ze to stihnem v septembri a ked pojdem do novej robky, tak uz budem mat prska. no ale nevadi, tak si trosku pockam :)
no dufam, ze ti to cim skor prejde a budes ok. a ze bude uz lepsie a lepsie :).
pozerala som aj galerku, pekneee :)
no a ako si pisala, ja by som si chcela prave dvojky dat spravit. take pekne plne. ale tak ty mas inu vysku, takze u teba je ten objem ok.

annie626

clang
Zatiaľ všetko v pohode :-) Už sa aj normálne vyspím!!!! :-D Najhoršie je, že ma bolí chrbát, s tým nič nenarobím, ale snažím sa sedieť aj ležať tak, aby som bola čo najviac vystretá... Ale neboj, zvládnuť sa to dá! Čo sa týka toho termínu opky, pred mesiacom bola kamoška na konzultácii a už dával termíny na september - október, tak neviem, ale možno sa mu niečo akurát uvoľní, tak ťa budú vedieť vziať aj skôr. Budem držať palce, aby si dostala čo najlepší termín :-)
Florida
Ono sa ti to môže zdať že je to veľa, ale keď to všetko už podstúpiš, tak si hádam nedáš urobiť len dvojky!!! :-D :-) Ja som si dala 350 ml, ale k mojej výške 179 to vraj bude akurát, predpokladaný obvod cez prsia je 92 cm, takže žiadna Pamela nehrozí :-D