Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liliana1982

vcieka maja
ahoj,ja mam kupeny tiez ten stilnox na spanie a novalgin a flector sacky na bolest kupila som aj wobenzym ...takze tak

drz sa moja mna to najhorsie este len caka a dnes rano som sa zobudila a tam dole som na pravej strane opuchnuta...:-((fasa gynekolog mi povedal po telefone ze to je zapal zlazy tak ked sedim mam fajnu bolest .....nooo dari sa mi den pred op.

laloa556

Florida, a už si bola na konzultácii, ak hej - u koho? :) a ak nie, ku komu chceš ísť? :)

bodynka sa neozýva :( myslím, že písala, že nebude mať net, tak dúfam, že sa máš dobre a bolesti už ustúpili!! a napííííš čoskoro! ;)

Florida

ahojte aj ja sa chcem k niekomu pridat hihi :-) nech tam nejdem sama :-)))
tiez by som rada mala op niekedy na jesen az aj kvoli tym horkam co budu v lete a dovolenke.

clang

barbora10

no v jednom clanku som si prave citala, ze dr. cerven vie aj gulaty silikon vytvarovat tak, ze vyzera ako anatomicky. ze vacsiu cast da pod sval, tak to tam tusim bolo pisane :). a prave, ze on pouziva tieto ES. lebo niekde som zas citala ze mentor su take hrubsie a skor sa davaju aj zenam, ktore maju sirsi chrbat. tak neviem. ale urcite celkovy tvar a vzhlad zavisi skor od prace doktora ako od znacky silikonu.
ty si bola tiez u dr. cervena na opke ze?

vcieka maja

ahoj suse, dakujem. to mas teda stsastie,. jsa ani poriadne sa nemozem nadychat a rozpravat...

ako ste sa byby citili na 3. den? resp. kt. bol ten vas prelomovy?

suse

vcielka maja

ja som bola na operacii 9.6. na spanie si davam halcion, skusala som aj ine, ale spala som max 4 hodiny, z halcionu mi staci polovicka a spim 6. po operacii mi dali na spanie stilnox, aj ten bol dobry. od bolesti mam tramal, ale nepouzila som ho, myslim, ze to nie je bolest, skor tlak. bolest bola, ked mi laserovali oci :)) a este mi odporucili aj novalgin... ale celkovo myslim, ze moj prah bolesti je niekde inde, velmi dobre to znasam od prveho dna, akurat v noci neviem spat, lebo nie som unavena z toho nic nerobenia :))

vcieka maja

liliana, dakujem. zajtra mi pojde kupit daco. dnes mi kupil, alr nie synteticke. uzila som 3 a stale nespim. ani proti bolesti mi lieky nezaberaju-nalgesin s. baby, vy co uzivate?

vcieka maja

ahojte babky moje,dakujem za gratulacie,ale oslavovat sa bude az ked sa budem moct vyspat a ked nebudem taka ubolena. ani polohu si nviem najst... pa napisem, ked bude lepsie