Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

clang ani nie, práveže ešte nemám moc náladu oslavovať.. (veď vieš)
a áááno, teším sa aj na cestu tam, asi si vytlačím nejaké fotky pŕs aké sa mi približne páčia, aby som vedela ukázať, ak ich náhodou nebudem vedieť opísať :) som inak zvedavá aké termíny nám dá.. som tu čítala, že dáva september, október.. my by sme mohli stihnúť ešte september :-D ale uvidíme koľko má termínov voľných v Pezinku.. ja chcem byť určite tam operovaná.. na kontroly mi nebude vadiť chodiť do BB, ale deň po opke - to by asi bolo náročné cestovať :)

vcieka maja

ahojte baby, uz mam po, uz som doma. dufam uz ta bolest prejde, bo sa zblaznim a hl. chrbat ma boli.
liliana. skor som taka cintlavka, som tam zo 2 razy skoro odpadla, ked som sa 1x postavila......... idem odpocivat

clang

laloa

aj ja uz tesim moc moc moc :))))
ale ty si, urcite budeme obidve spokojne. ved cesta je dost dlha, tak pokecame este a prekonzultujeme aj my :P. uz aby to bolo :). a narodeninky si uz oslavovala?

laloa556

clang už sa nám ta konzultácia blíži.. teším, tešíííím :) som veľmi zvedavá čo nám povie.. no a ja dúfam, že aspoň malý zazrak na mne spraví :-D

laloa556

rara, na tejto 1. strane napísala clang ako sa dostať do galérie.. je to o 5 príspevkov nižšie od tvojho ;)

"...odfot sa a posli fotky na e.uhrinova@gmail.com (je tu pod nickom livaa). spravila galerku, a su v nej baby pred aj po. da ti potom heslo a mozes si tak pozriet pracu roznych doktorov, a mozno najdes nejaku, ktora mala zaklad ako ty a uz je po. tak uvidis ake ich ma :) "

clang

Florida
no ja mam tiez teraz podprsenky 75A a to su tiez vystuzene, sem tam mam 75B (zavisi od strihu). no a tie tvoje pocity chapem. urcite musis byt rozhodnuta na 100% ked uz chces ist do toho. ja sa tiez trosku bojim, ake to bude neskor ked budem tehotna, pretoze teraz mam len 22. a tiez mam priatela, ktoremu ani ta velkost a ani ta asymetria nevadi. ale ako pises, chcem to spravit pre seba a pre svoje pocity :).
urcite si nechcem dat ziadne "melony" ale ak sa da takto pomoct preco nie. a este ked si citam ako baby pisu, ze su po opke naozaj spokojne. tak im zavidim :)).
a co si hovorila s tou znamou o tych silikonoch, tak naozaj vela zalezi k akemu doktorovi ide a aky mala zaklad predtym. ak ich mala aj predtym take capate, tak zazrak velky jej tam nespravi.

Florida

moj najvacsi komplex je ta deformacia invertovanej bradavky mozno kebyze tento problem nemam tak mi ani tak o velkost nejde, aj ked je pravdou, ze pred kojenim ci otehotnenim som problem s velkostou nemala,v obleceni je to nic moc, kebyze si nedavam vystuze do podprsenky, ktoru na seba tiez velmi tazko dostanem nakolko mi je vsetko velke dokonca aj 70 A ktore si musim vystielat aby mi to ako tak sedelo.
Premyslala som vsak nad tym ze ak pojdem na upravu bradavky pred zakrokom pocas konzultacie by som si mozno nechala poradit odbornikom o moznej celkovej uprave prsnikov, je vsak pravda,ze mam trosku strach co sa tyka cudzieho telesa v tele ani tak nie tich bolesti z liecenia po operacii nez sa vsetko zahoji co tiez nie je isto med lizat ak je clovek este aj k tomu ako ja senzitivny a ma nizky prach bolesti a vplyva to potom aj na jeho psychiku co uz je potom aj ista sugescia ktorou si clovek moze bolest este viac prehlbovat a prezivat ju tazsie.Pre mna je zatial tato tema este stale istym zvazovanim ci pojdem do toho lebo sa trosku bojim aby som to nelutovala alebo cosi podobne.Dakujem Vam ze mi odpisujete a tebe clang tiez za istu oporu a pochopenie, ano nie je to strasidelna katastrofa ani odvracajuci pohlad to isto nie, pre predstavu vlastne nemam ziadnu velkost som rovna, kebyze mam aspon tie bradavky resp.tu jednu normalnu ako tu druhu tak to vyzera isto o cosi lepsie.V minulosti som o tom uvazovala, o zvacseni, trosku ma vsak vtedy odradila jedna slecna, ktora bola po zakroku uz niekolko mesiacov a nevyzeralo to vobec dobre, lebo ich mala neforemne az capate, nerozumiem ako niekto moze podla mna vyslovene ta odflaknut svoju pracu, dotycna vsak neprejavovala svoju nespokojnost ba az sa pysila svojim dekoltom comu som uz vobec nerozumela lebo to moje nic v dekolte isto vyzeralo normalnejsie.Nemam muza ktory na comsi takomto trva, alebo zeby som to chcela podstupit pre neho aby som sa mu viac pacila, aj ked je pravdou ze ma ani neodhovara nechava to na mne lebo ide o mna a o moj pocit pokojnosti samej so sebou.