Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

vcielka, no ja asi siesty den som si povedala ze ok. Uz nebol chrbat tak moc, pretoze to ma asi najviac bolelo, a nemala som take tahy a tlak na prave. Iba vzdy vecer a hned po vstavani. A to uz nemam od piatku vecera.Takze po 14 dnoch presli vsetky bolesti. A ty si kolkaty den? ako sa tvoje prsia maju?

vcieka maja

bodynka,
dakujem, ved aj tebe patri gratulacia. a kedy si sa zacala citit dobre, myslim kt. den po op???

annie626 moja :))),
maly tu je, ale je tu aj moja sestricka, tak mi pomaha. takze zvladam vsetko :) zajtra si volame

liliana1982

bodynka
dakujem krasne...
velmi sa tesim ze si spokojna a stastna ako dlho si po op?a kolko ml ti davali?drz sa a uzivaj nove sexy prska.

bodynka

Ahojte dievcata.
Uz som doma a mam net. Prave som sa dosprsila a hned bude premiera pre priatela.
este ich nevidel. Konecne som si dala suprovu sexi kosielku . Prsia od vikendu su v pohodicke , prave este citim, ale len tak ze viem ze ho mam , lave necitim. Aj ked sme sli autom som mala pocit ze prave chce "ist von"zo mna :D
Vcielka maja, ako som len zbehla v citani, vidim ze si po. Pripajam sa ku gratulacii. Dnes vecer alebo az v utorok poslem fotky. Prsia su prenadherne.Uplne som navrchole stastia, ale cez kosele su take nenapadne. Som sa zbytocne haluzila, ze co v praci :D Tak caute zatial. A inak vitam nove baby

annie626

suse
Ty si bola 9.6.na opke? U koho si bola? Lebo aj ja som bola u MUDr. Červeňa, v BB. Nestretli sme sa tam? :-)

vcieka maaaaaaja
Ani som sa ťa dnes neopýtala ako to zvládaš aj s malým!!! :-D Mne stačí mať na starosti psa :-)

liliana1982

vcieka maja

ahojky uz vcera som ti pisala len tu bolo akosi mrtvo nikto nikde ty uz mas 5 den po op stastne to dievca ...

barbora 10,ihla

velkee dakujem patri hlavne vam dvom ako ste mi vela a ochotne poradili vy ste take anjeliky prskte tohto fora posielam pusuuuuu.....a pomohli ste urcite nielen mne!!!!drzkajte sa

barbora10

vcielka maja

liliana je uz po operacii:-)a je vsetko vporiadku.pisali sme si na FB a vsetko velmi dobre zvlada.

vcieka maja

ahoj liliana, citim sa o 8O percent lepsie, len v lavom prsku ma picha, citim tam bolest, prave ani neviem, ze mam to je v poho od zaciatku. daj vediet, ci ta idu operovat.... drz sa. tie tbletky proti bolesti co mam su uzasne, som po nich malatna, ale velmi pomahaju...