Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

B4rca

ahojte, ja som tu uz raz pisala, len mi ta moja opka nevysla z financ dovodov... a chcem ale spytat.
Teraz o nej uvazujem opat, a lekar mi odporucil od 275ml do 345ml... a neviem ci si mam dat maximum ze vraj to neni najlepsie riesenie... Poradte mi prosim, ci si mam dat radsej 325ml napriklad

Dakujem

barbora10

clang

to mozem potvrdit.ja mam ES a su velmi makucke,ale to bude tak aj u inych silikonov,teraz vyrabaju vsetky aby boli co najprirodzenejsie.ale ja aj napriek tomu,ze mam gulate,z profilu su slzickoveho tvaru.

clang

veru tak,
ked to zvladli ine zeny a baby tak to zvladneme aj my (este cakatelky :)). a potom sa budeme aj my tesit z vysledku :)

laloa,
no ja som najprv chcela tie anatomy, aby to vyzeralo prirodzene. ale ako som si citala a zistovala si nejake veci tak som zistila ze jediny sposob ako mne mozu dat silikony a ako by mi to aj vyhovovalo je pazuchou ako to robi aj dr. cerven. a pri tomto sposobe sa davaju ak sa nemylim len gulate. takze tak :).
ale ako sme si pisali, tiez to zavisi aj od toho typu, a tie eurosilicony su aj maksie a daju sa dat do tvaru, aby vyzerali ako anatomicke. teda tak to pisal v jednom clanku dr. cerven. tak sa na neho budem spoliehat :).

laloa556

vcielka maja
aj ja ti gratulujem ;) už si na druhom brehu :) ja sa vždy tak ukľudňujem tiež, že keď to toľko žien zvládlo, musím aj ja.. a tých niekoľko dní treba vydržať oproti tomu šťastiu niekoľko-ročnému :)

liliana1982

vcieka maja

GRATULUJEEEMM!!!
tak si to zvladla som myslela na teba celucky den ci uz mas po a tak,teraz len vydrzkaj tieto dni a kym pojdem ja, uz mas najhorsie za sebou zaaavidimmm :-)
pekne odpocivaj a ked ti bude lepsie napis co a ako to prebehlo...
ja si vzdy hovorim ze kolko zien po svete toto muselo zazit co my...a to ma tak ukludnuje ze sa to da vydrzat

laloa556

clang a ty by si chcela aký tvar teda nakoniec? :) pamätám si, že najskôr si chcela anatómy a potom sa ti začali páčiť gulaté. ty máš podľa mňa super tvar, ty budeš mať super prská ;) ako aj ostatné baby, čo majú menšie bradavky a takýto tvar pŕs majú vyhraté a "nemajú sa čoho báť" - obrazne povedané ;))

clang

laloa,
hej tak to aj ja urcite. urcite pojdeme spolu :)
noo ved uvidime ako sa s nim dohodneme a co nam povie. ale ja by som bola tiez radsej za opku v PK. je to predsa o poriadny kus blizsie.
a ty ako s robkou? da sa?

laloa556

clang určite! všade pôjdeme spolu :)) aspoň nám bude veselšie.. a čo sa mňa týka, budem to lepšie "prežívať", ako keby som bola sama.. keby nám dal OP v BB, tak tam môžme kľudne ísť aj vlakom a naspäť by som aj ja mohla vybaviť odvoz, keď tak.. ale najradšej by som aj tak šla do Pezinku..

clang

laloa,
noo hej :(
tak to si vytlacim aj ja :)) a ukazem presne co chcem :P. no som zvedava hlavne na tu velkost aku mi bude chciet dat. no hej, ale ze termin september - oktober daval mesiac dozadu. tak neviem. ja som to chcela stihnut pred novou robkou, a zacat robit by som chcela v oktobri. ved uvidime, ake to ma v PK co sa tyka terminov. a inak ak by nam dal OP v BB a len tam, tak ja by som vedela vybavit odvoz. ved to sa dohodneme este. ale na OP ideme spolu, hej?