Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suse

annie626

keby som sa rozhodla pre BB, tak by sme sa tam stretli, ten termin mi doktor Cerven ponukal :) este predtym som chcela ist do PK, ale tam doktor robi iba hodinove operacie a moja trvala tri.. Nakoniec som sa rozhodla, ze sa mi nechce cestovat a bola som v BA v ULK a nelutujem :) vsetko a vsetci tam boli uplne super :) zajtra mi idu vyberat stehy :) uz mas kupenu nejaku masticku na natieranie jaziev?

clang

ahojte baby,
gratulujem vsetkym co su po opke a prajem skore uzdravenie, nech si prska mozete naplno uzivat :).

a jedna otazka na baby, ktore to absolvovali uz davnejsie. chcem sa spytat ako dlho trva pokial ste schopne chodit do robky? nemam na mysli ziadnu fyzicku pracu, ale klasicku kancelarsku. ako dlho ste boli doma?

laloa556

bodyyyy, čau kočka ;) som rada, že si už napísala, a že sa máš už dobre.. a čo vyberanie stehov? nebolí to? či to je už nič oproti tomu, čo prežívate prvé dni?

liliana1982 aj ja gratulujem, neboj, za chvílu tie dni tak ubehnú že až. veď inokedy tie dva týžne prejdú ako voda, tak bodaj by aj teraz ;)

barbora10 waaaaaaaaaaaau, krásne prekráááásne!!

liliana1982

Bodynka
tak super ze sme to tak zvladli :-)
ty uz si za vodou ja mam este pred sebou dlhu cestu....a brala si od bolesti pravidelne tbl?

bodynka

Liliana aj v Pezinku boli vsetci uuplne ze super. Aj po opke nas vsetci boli kuknut. Zvlast. A pekne ma sestricka polohovala :))
Inak aj ja som dokazala sama obliect, obut, aj primalovat ale nevladala som sa zlahu postavit a polohovat a take veci. Ale tak si potom natom aj tak lepsie, ja som sa stazovala prve dni :DD

liliana1982

bodynka

ja mam tiez 375ml a bola som vcera u dr Cervena v Poprade...baby odporucam vrelo Poprad..... tam je tak rodinna atmosfera anestezilog,sestry a v neposlednom rade nas zlaty doktor absolutne super vsetko!!!
bolesti nemam co sa tyka prsiek ale v piatok den pred op som schytala dole zapal bartoliniho zlazy to vobec nesuvisi s prsakmi a toto ma teda boli desne....prska v poho ja som sa aj vcera sama obliekla obula este aj trosku primalovala :DD a sla domov v ten isty den zatial sa da prezit..

bon bony

ahojte baby, to je super citat ako to uz mate za sebou! :-)

ja chcem ist tiez do toho, nenajde sa tu daka kočka s ktorou by sme to absolvovali spolu?

to by mi pomohlo ku tomu...zatial o tom nikto nevie a myslim ze to zahlasim tesne pred a rada by som to cestovanie na konzultacku absolvovala s niekym co v tom budeme spolu :-D

hmm, nie je tu nejaka? este nemam termin ziadny tak mozeme ist naraz do toho!!!

ozvite sa nejakaaaaaaaaa :-))