Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

ahojte
viem, ze som sa to uz pytala,ale neviem to tu najst a zabudla som :)
mohli by ste mi niektora este raz odpovedat, kedy ste mohli svoje deti zacat dvihat na ruky?
dakujem
inak stale mam taky hlupy pocit z tych 260ml nie je to malo?mate niektora tolko?

liliana1982

ahoj baby
tak co je tu tak mrtvo???uz som domka vsetko ok pozdravuje vas nas doktor Cerven :-)
starostlivost neskutocna som lezala s babou co jej robili prska v Brne a povedala ze tu v Poprade je to all inclusiv fakt, sestricky doktor anesteziolog na jednotku s hviezdickou normalne som sa citila ako doma akoby ma operovali rodinny prislusnici :DD
aaaaa nas doki ma clanok v julovej EMME tak si precitajte je to poucne a zaujimave........tak zatial pa

liliana1982

vcieka maja
dakujem moja za podporu...
uz som volala so sestrickou aj s anesteziologom a vraj rano sa rozhodnu ci ma idu operovat alebo nie ,takze uvidim....toto je ako zly sen fakt poslednu noc pred op a toto ma postihne a som sa tak snazila davat si pozor aby nieco na mna nesadlo...ved ja nemozem ani sediet normalne aj ked chodim citim bolest :-( tak budem mat dvojitu aj hore aj dole juuj

vcieka maja

ahoj liliana, velmi ti drzim palce. ten novalgin neviem aky je, ale ja som si dala predpisat dost silny liek a velmi mi pohohol tramal retard 100g. dovtedy som skoro umrela bo som uzivala volnopredajny a ten mi vobec ale vobec nezabral(nalgesin), ba skor pohorsilo sa mi. napis, ked budes po!!!! a neboj

Florida

ahojte, no podla ohlasov asi k Cervenovi, BB to zase nie je az taka dialka ak by sa dal aj PK tak by to bolo asi idealnejsie