Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

Florida,
keby si išla o niekoľko strán dozadu dočítala by si sa, že je tu veľa dievčat-žien (príkladom som aj ja) čo sú po niekoľkých deťoch a majú ovisnuté, veľké(malé), asymetriu, to je jedno veď sa odfoť od krku po pás a nikto nevidí tvoju tvár,tak ťa nikto nemôže ani spoznať:-)))

clang

Florida

no tak na moje tiez nie je bozsky pohlad. mam ich male strasne a asymetriu. ale ta galerka je fakt dobra. ved uvidis co tu baby pisu, a mozno co je nejaka uz "po" ti posle fotky.
ale aj tak si myslim, ze az taky strasny pohlad to byt nemoze. ved uvidis, mozno sa potrebne informacie dozvies aj tu :)).

Florida

no tak asi nedostanem pristup nakolko svoje fotky nie som zial schopna uverejnovat pretoze u mna nejde o zvacsenie prsnikov ako skor o celu korekciu nasledku kojenia co je dost smutny pohlad, ale nevadi, aj tak vdaka.

clang

Florida

odfot sa a posli fotky na e.uhrinova@gmail.com (je tu pod nickom livaa). spravila galerku, a su v nej baby pred aj po. da ti potom heslo a mozes si tak pozriet pracu roznych doktorov, a mozno najdes nejaku, ktora mala zaklad ako ty a uz je po. tak uvidis ake ich ma :)
mne to dost pomohlo, a utvrdila som sa, ze praca dr. cervena sa mi paci najviac :)

Florida

ahojte asi nahliadnut do vasho suromia a vidiet ako to vyzera po op u vas bude trufale :D neviem ale za pokus to stoji
ja som premyslala po lete tiez lebo nebude take teplo aj kvoli hojivoti zrejma v lete maju viac moznych terminov kedze asi to v lete nie je prijemne ked nemozete sa ani kupat slnit nic.. mali by davat na leto zlavu :D

mondan

annie626,
ďakujem ti za povzbudenie..mne sa moje nové prsia páčia, len na tých fotkách vyzerá že jedno je väčšie ako druhé a sú nejak v rozdielnych výškach, ale chválabohu že je to len na tých fotkách..Inak aj ty máš krááásne spravené prsia:-))))
Včera som si bola kupovať podrdu, ale neuveríte 75C je normálne problém zohnať:-(( a 80B mi nejak nepasujú po stranách, no hrúza..Budem musieť pobehať Bratislavu keď pôjdem na kontrolu, dúfam že ma butiky v hlavnom meste nesklamú:-))

clang

vcieka maja

ja som este cakatelka :/. 3roky som nad tym uvazovala, ano - nie, ano - nie. a teraz som si povedala definitivne anooo :). mam aj fotky v galerke. a tak som si vybrala za doktora p. Cervena, len ako som aj spominala konzultaciu mam 02.07., chcela by som OPku po lete len asi bude mat plno. tak si to musim premysliet cele, co a jak jaky termin :).

tak sa dneska drzkaj, budem na teba mysliet :)

liliana1982

a teraz moj sen na odlahcenie temy:
som sa prebrala a pozeram jedno prsko na mieste druhe na bruchu dakde :DDDDD hovorim p.Dr. ze co to, ze to sa mi uz namiesto neda??? a p Dr. mi povedal ze on nevie ci hej ci nie ze sa mu to este nestalo a ze on sa ponahla lebo ide na kupko s dvoma babami..