Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

laloa, velky rozdiel neni, ja by som sla do 400 ml :D Ale priatel vravi ze niesom normalna :DD
Ano mne spominal dr. ze v Pezinku to nestiha uz.Takze 2.7 mas konzultaciu? Super, tesim sa . Dobre ze idete spolu, aspon sa nestratite xix. Uz mas nejaku predstavu co by si dala?
Dnes poslem uz fotky.

laloa556

ja idem na konzultačku 2.7. spolu aj s "clang" ale už do BB, lebo že vraj v PK sa nejak konzultačky nestíhaju, ale nevadí, už mám vybavenú aj dovolenku, takže mi už do toho nič nepríde (ťuk ťuk ťuk:))

laloa556

body počkaj, keď dáš výstrih, keď sa počko umúdri ;) to budú pohľady.. aj ja sama som zvedavá, keď dáš foto do galerky.. som zvedavá na tých 375 ml, pretože je to kvázi dosť, tak že čo to spravilo ;)

bodynka

praveze nemohla, ale nevadi. V praci to vidno neni vobec pod sakom, ja si myslim ze to nezbadaju ani cez koselu- vdaka tomu ze som ich predtym vypchavala :DD Je to vidiet ale zas ludia niesu taky ze ma budu "pozorovat" v dekolte

bodynka

ahojte.
No do prace tusim frcia po 2 tyzdnoch, baba co somnou lezala sla tusim do kancelaria uz po tyzdni.Mna vcera ale v praci o tretej zacal boliet chrbat a vecer pravy prsnik, som si dala lieky.

laloa556

babyyyy kde ste? už sem chodíte pomenej :(
clang, kancelársku si myslím, že tak po 2 - 3 týždňoch.. možno sa mýlim.. ale zdá sa mi, že mondan? (neviem, tá mi tak v tomto utkvela v pamäti, že musela isť do práce:)) tak nejak išla..

letnicka napíš livke na e.uhrinova@gmail.com, pošli jej tam spolu s tvojim nickom, fotku tvojich pŕs a ona ti obratom pošle heslo do galerky ;)

suse

annie626

mne minuly tyzden doktor vybral kazdy druhy steh a zajtra by mi mal vybrat kazdy prvy :) jazvy si poriadne este ani nevidim, stale som zalepena, ale co som si zaroven dala vybrat aj znamienka, tak tam ich pozorujem, ze ich bude asi vidiet...poradili mi contratubex, zajtra sa chcem opytat doktora, lebo treba pockat s natieranim tusim az dva tyzdne po vybrati stehov...a biolampa je urcite dobry napad podla mna, ale zaroven aj drahy ak ju nemam :)) ja mam 275 ml v lavom a 325 ml v pravom...

florida

dakujeme :) neviem posudit k tebe, ale pre seba si myslim, ze kebyze mam aj viac, tak by mi to vobec nevadilo :)) ked som oblecena, tak ludia si to skoro vobec nevsimli :) samozrejme predtym som bola vypchata a teraz som zatial stiahnuta, ale aj tak :) takze neviem medzi akymi velkostami sa rozhodujes, ale urcite by som zvolila tu vacsiu :))

Florida

jaj zacinam citit zavist :D zaroven aj podporu v tom ist do toho a prekonat ten moj strach :-)))
rychle zotavovanie prajem kocky :-)
stale premyslam nad tymi mililitrami ze pre mna sa mi zda nad 300 ml vela, neviem si to vobec predstavit, som malicka...

annie626

suse
Ja som bola dnes v BB, vyberali mi stehy... ale všetko je úplne v pohodičke, teším sa že pás musím nosiť už len cez deň :-) A budúcu stredu kupujem normálnu podprdu!!!! :-D Teda ešte nie vystuženú, na akú som bola zvyknutá. Zatiaľ nemám kúpenú žiadnu mastičku, ani neviem či si mám kúpiť nejakú, ale beriem wobenzym a jazvy si budem svietiť biolampou. Ale asi zajtra zbehnem do lekárne a niečo si vypýtam. Máš nejaký nápad? Ozaj a aké implantáty ti dali? Ja mám 350 ml, vysoký profil.