Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suse

anni626

tak contractubex mi na prsia moc neodporucili, ze radsej prosil, scarban alebo sodermix a az za tyzden od vybratia stehov...tak neviem teraz ktory :(

baby vy ste aku masticku na jazvy pouzivali?

bodynka

Baby, bola som v meste , kukala som podprsenky. Ja nemozem uverit ze C-cko su take mega kosiky :D
A chcem sa spytat vas co ste po, ake ste si kupili podprsenky. Latkove s kosticou? Ci mozem tie vystuzene s kosticou po troch tyzdnoch?A po akom case ste si zdvihli uplne ruky? Nemali ste v ramenach taky tah? Mna tam total taha ked ich vystriem.

laloa556

mondan ahaaaa tak som si vás pomýlila :( prepáč
martinka54 tak teba sa spýtam ;) na tú citlivosť bradaviek, či je väčšia alebo menšia, či rovnaká ako pred OP?

body a on ma akože rôzne veľkosti umelých pŕs? teraz si to vôbec neviem predstaviť :-D no ale šak čoskoro uvidím, už na bud. týždeň.. a ďakujem, po lete budem patriť už medzi vás :)

bodynka

Lloa ano mala som asi tri fotky ale neukazovala som mu, aj tak povedal ze kazdy vysledok je iny, myslim ze mu stacila predstava o velkosti co som chcela. A ako sa to skusa? No tak da ti do ruk take umele prsia a ty si ich prilozis a okukas sa v zrkadle :D
Drzim ti palce nech ti spravi take ake si predstavujes.

mondan

laloa
rada by som poslala fotky, ale včera som nestíhala kúpiť foťák a musela by som posielať zase nafotené web-kamerou a tie sú otrasné:-((ale budem sa snažiť kúpiť si ho ešte tento týždeň..Inak ja mám rez pod prsiami..cez dvorec viem, že má martinka54

laloa556

body, teším na fotky!! som veľmi zvedavá :))
ja by som chcela plné trojky, tak ja neviem koľko ml by mi mohol dať, a dúfam, že také mať môžem.. a ktovie či môj tvar môže mať guľatý imploš. dúfam, že hej.. ja chcem rez pazuchou, tak sa to musí dať :)) ozaj, ty si doniesla Dr. nejaké fotky pŕs, ktoré sa ti páčia, či si mu len opísala predstavu? a ako sa vlastne u ňho skúšajú tie veľkosti? da nejakú špeci podprdu a do toho vkladá imploše s rôznymi ml? :)

mondan, pošli fotky ;) a chcela som sa ešte spýtať, ty máš tuším robené cez dvorce.. že či tá citlivosť bradaviek je taká istá ako pred OP alebo menšia či väčšia?

mondan

Ahojte všetky pred aj po, gratulujem vááám
clang
ja som išla do práce už po týždni, ale ak nemusíš odlož to ešte aspoň o ďalší týždeň. Aj keď je to len kancelárska robota je to ešte zavčasu, ja som však musela ísť inak by som dostala padáka:-((
martinka54
tak som už po kontrole a nezabudla som na teba:-))Doktor mi povedal, že ak ťa to bolí iba pri nejakej činnosti tak je to ešte o.k., ale ak aj keď si v kľude máš mu zavolať.A že sa vôbec nemusíš báť, že ho otravuješ, že je to v pohode a ak sú problémy tak práveže musíš volať:-))a to prelievanie je normálne, to žeby sa ti tam otočil už nehrozí..
Inak dnes mám premiéru v novej podprde a s obrovskýýým výstrihom, je to úúžasný pocit a o pohľade ani nehovorím:-)))Takže baby čo ste pred neváhajte a chodte do toho fakt to stojí za to..