Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

martinka54 ďakujem ;)

babyyyyyyyyyy ale musím sa "pochváliť", už mi to nedalo, dnes som bola v banke a podala som žiadosť o úver, tak mi majú zajtra okolo obeda zavolať, či mi ho schválili alebo nie, tak mi len držte palce, prosííím :)))

a čo sem tak málo píšete? hm?

martinka54

bodynka
ono mne sa zda, ze niekedy ten prsnik neni ani moj. take prelievanie citim sem tam bolest, ale musim si to odsledovat ci je to pri cinnosti, ale vies ja mam dceru skoro dvojrocnu, takze sa namaham stale.

laloa
myslim si, ze sa nebudes musiet bat rezu cez dvorec, len to chce cas, kym sa ti vrati citlivost

barbora10

bodynka

to tahanie som mala aj ja a aj ruky mi sem tam strpli,ale mozem ta upokojit,ze to prejde.podprsenku si kup iba latkovu s kosticou,nie vystuzenu.po siestich tyzdnoch mozes potom nosit aku len chces:-)uz vydrz,chcela si krasne prsia tak trp:-)za chvilu si ani nespomenies,ze ta nieco bolelo.

laloa556

body aj tebe dobré ;) to ťahanie je podľa mňa tým, že sa ti to hojí.. a to až tak moc ťaha, že to až vadí? :( ale rez pazuchou podľa mňa nie je tak vidno ako rez pod prsia pokiaľ ich nemáš také, že ti tú jazvu zakryjú, ale aj tak.. keď si ľahneš, bolo by to vidieť.. preto chcem pod pazuchou :) a ty vydrž ;) budeš už len lepšie a lepšie ;))

bodynka

Laloa dobre ranko. Nie este som nekupila, len som okukavala :D Nakupim az v sobotu :)
Ja keby si mam vybrat asi by som sla rezom pod prsia. Neviem, ale mna tie moje tahy v rukach velmi stvu :(

laloa556

martinka54 ďakujem za odpoveď, chcela som vedieť, pretože sa bojím, či aj mne tak nebudú musieť robiť, ale dúfam, že nie, veľmi by som chcela rez pazuchou.. asi by som sa bála cez dvorce, práve kvôli tomu, či by sa mi tá citlivosť vrátila..

body, tak ty si už bola kupovať podprdy? :) a nakúpila nakoniec? ;)

martinka54

mondan
dakujem ti, uvidim ci mu zavolam, lebo ma to sem tam zaboli, ale musim si to odsledovat ci som sa v ten den moc namahala.

laloa
s tou citlivostou je to zvlastne. najprv ma v nich skor rezalo, bolo mi to dost neprijemne, potom som necitila nic a teraz som uz na tom tak, ze citim, ale este stale to nie je take ako bolo predtym. pekne mi reaguju na zimu, ale nepamatam si od akeho casu.