Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

ahojte. Laloa velmi pekne dakujem. Ano , velmi velmi pekne ich podla mna sravil.
No vcera rano mi volal MuDr.Cerven , ma to potesilo, ale uz som mu aj tak poobede chcela volat. Vysvetlil mi ako je to s tymi rukami a tahmi. No tak to je uplne ze normalne a mam to masirovat a troska aj namahat.
Barborka skoda ze si mi to nenapisala predvcerom a som mohla byt kludna :D
Laloa tu pozicku akoby si uz mala. neboj

laloa556

clang dnes okolo obeda by mi mala volať, tak ti dám hneď sem vedieť, ja dúfam, že mi ho dajú!!!! :) a na OPku jasné, že ideme spolu ;) mne keď dajú peniaze, tak by som šla aj hneď :-D už sa neviem dočkať :)) keď si predstavím, že bodynka ich už má (a to som mala ísť vtedy s ňou na konzultáciu) a ja som ešte nemala ani konzultačku :-D ale nevadí, aj my ich raz budeme mať, už za chvíľu ;)) a ináč, pozerala si nové fotky bodynky? podľa mňa ich jej veľmi pekne spravil a dokonca vyzerajú dosť prirodzene ako tak pozerám na fotky..

laloa556

body!!! ja nemám slov :) veľmi sa mi páči ako ti ich urobil, sú úzasné!! no teraz aj tvoje prská patria medzi moje top :) ešte aj barborkine a lolo :) fakt sú skvelé, môžeš byť šťastná žena :)) prekrááásne sú!!

zasuvka, na tejto strane som sa presne toto pýtala a martinka mi odpovedala, skús pozrieť pár príspevkov pod týmto.. ;)

clang

ahojte baby :)
som tu nebola par dni, tak nestiham citat :))
baby co ste po opke ako sa citite??uz je lepsie?
a co sa taky toho nastupu po robke, tak to ste ma teda dostali. som myslela ze budem doma max. tyzden. ale tak neva, uvidim co a jako. este daleko :)

laloa
tesim sa uz moc, strasne som zvedava na to vsetko co nam povie. a na opku ideme spolu na 1000%. a daj potom vediet ako si dopadla s tym uverom, drzim palce. ale podla mna ti to hned schvalia.

zasuvka

Martinka54,
chcem ťa poprosiť o radu,ty si bola operovaná cez dvorec,ako je to s citlivosťou bradavky?
Vieš bola som na konz. u dr.Tršku a tiež mi odporúča cez dvorec aj ked mi povedal,že som hraničný typ a mohla by som si vybrať aj pod rez pod prsníkom.
Dakujem

laloa556

Ahoj včielka :) aj ja idem k Dr. Červeňovi.. podozrenie nie je, ale moja babka mala rakovinu, tak tým pádom som radšej šla, a vlastne mám nárok myslím raz za 2 roky.. len som nevedela či niekto nepotrebuje ku tým predoperačným aj toto..
oki, tak ďakujem za odpoveď ;)
a vlastne čo všetko zahŕňajú predoperačné vyšetrenia? dá sa to postíhať aj v jeden deň, či to trvá dlhšie?

vcieka maja

ahoj laloa556, ja som na op nepotrebovala ziadne sono prsnikov(bola som v bb - d. cerven), ale ak je tam nejake podozrenie... radsej zavolaj svojmu pl. chirurgovi....

laloa556

ozaj a ešte by som sa chcela spýtať. dnes som bola na sone prsníkov a lekárka mi dala správu, ktorú musím dať na gyndu.. rozmýšlala som, či si náhodou z toho mám spraviť overenú kópiu alebo stačí len kópiu, kvôli tomu, či je potrebné sono pred operáciou? že či by som vlastne potom mohla dať Dr. tento papier, čo mi dali dnes..? lebo neviem čo všetko zahŕňajú predoperačné vyšetrenia..? pýtam sa jak debil, ale snáď ste ma pochopili :-D