Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vcieka maja

ahoj laloa, na konzultacii ti daju papier, kde je napisane, co vsetko zahrnaju predoperacne vysetrenia. mala by si to stihnut aj za 1 den, ale najlepsie je objednat sa, aby si isla na istotu. rano ti zoberu krv - treba prist nalacno. ja som im ten papier zabudla ukazat, iba som pov. ze potrebujem predoperacne a oni mi neurobili nejaku sedimentaciu a krvnu skupinu. tak som musela prist este raz na krv....krv mi zobrali na gynekologii :)))) potom som bola na internom, na roengene.... ja si myslim, ze to stihnes za 1 den.

laloa556

kočky, zabudla som si zapísať jednu stránku, tak vás chcem poprosiť, či ju máte vy.. na nej boli také tabuľky, v podstate rozpis, či rozmery silikónov.. že som si to mohla porovnať, aj ten stredný či vysoký profil, lebo som z toho blbec, že ktorý je ktorý :)
neviete aká je to stránka..? ďakujem vám moc ;)

laloa556

matula19 a máš fotky v galérii? rada by som videla pani doktorky robotu, lebo práveže ja som na ňu dobré ohlasy vôbec nepočula.. tak som zvedavá ;)

barborka, na bud. týždeň 2.7. ideme spolu s clang za ním do BB na konzultačku.. a ďakujem, som zvedavá čo mi navrhne, ak sa bude dať chcela by som plné trojky :) tak uvidíme.. :))

body a ty máš trojky či také už plné trojky, skoro štvorky - či to sa nedá tak povedať? :) ja už vymýšlam :-D

barbora10

bodynka

uzasne!!!skoda,ze ta druha foto nie je lepsia,lebo tam vyzeraju krasne.budes mat krasne trojky:-)))teda uz mas.

laloa

takze mas dovod na oslavu:-)tesima,ze ti to vyslo a ze aj ty budes za chvilu medzi nami.drzim palce nech konzultacia dopadne podla predstav.

matula19

dievčata ja som bola u doktorky Ježovitovej. vraj operovala mnohé známe osobnosti. som nadmieru spokojná, je super.

laloa556

body ahaaa tak to si ma potešila, ja som si myslela, že až keď ti vyberú stehy :-D juuuj, veľmi sa tešííím.. :)

bodynka

Laloa na druhy den rano ides na prevez a tam si ich uvidis a potom az na vyberani stehov.
Gratulujem ti, veru uz ti nic nebrani. Uz len odpocitavat dni :)))

laloa556

kočky, tak schválili mi to, jupíííí :) dnes po robote idem podpísať zmluvy :) tak sa teším, už mi nič nebráni v tom, aby som tie prská mala :))

bodynka a chcem sa ťa ešte spýtať, kedy si videla prvýkrát tvoje "nové" prsia? pri výbere štichov alebo ti ich dr. ukáže napr. deň po OPke?

bodynka

Laloa inak aj ja som sla na sono, len pre vlastnu spokojnost. Kopiu som nebrala, kedze ju neziadali.
A s predoperacnymi. Tak to som sla s tym papierom k obvodnemu , on mi vzal krv. Na druhy den som sla pre vysledky a hned som sla na interne. Lenze uz ma nevzala, ze nech pridem na druhy den, lebo hrozne vela ludi tam chodilo. A tak na druhy mi to spravili. Takze dokopy tri dni a mala som to vybavene. A potom zvlast to sono.