Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

ahojte babulky :)
no ja nestiham citat, ako ste sa tu rozpisali :))

laloa, bodynka
gratulujeeeem obidvom. laloa super ze uz mas peniazky na ucte, mne mamca tiez uz poslala tak uz sa trasu na nove prska :DD.
bodynka mas ich fakt krasne, vyzeraju naozaj super. len posli viac fotiek, nech este okukame :).

a baby co ste riesili tie velkosti tak ja som z toho tiez dobry magor. moja predstava je plne dvojky co odhadujem ze zhruba 275ml asi, tak tipujem. ale ako si citam ze by ste isli aj do vacsich niektore tak teraz som dost v pomykove z toho. chcem aby to bolo prirozdene. len nechcem aby sa mi stalo po pol roku, ze si poviem a tak aj vacsie som si mohla dat. ved ked teraz tam nemam nic a budem mat zrazu plne dvojky tak aj to mi pride jak melony :DDD

laloa556

body nemám, ale už vydržím do bud. týždňa a dr. mi povie kedy sú voľné termíny.. v PK sa operuje len 1x do mesiaca, nevieš?

bodynka

Laloa ahoj, no spravne . Ved to je tvoje telo a ty si rozhodnes nie? A zarabas tak preco si to nekupit. A uvidis bude spokojny aj on a hlavne ty. Tesim sa s tebou. Termin opky nemas co?

laloa556

čafte baby, tak peniažky sú už na účte, juchúúúúúúú :-D
barborka ďakujem za tú stránku ;)
no máte pravdu, čo sa týka tej veľkosti, na každom to ukáže inak.. :) ale ja som už taká nedočkavá :))
bodynka veď to by mal byť priateľ velice rád :)) a určite aj je ;) aj ja som zvedavá na toho svojho, keď odrazu z jednotiek budú pred ním "stáť" trojky :-D i keď včera ma sprdol jak malinu (a to ani nevie, že som si vybavovala ten úver, to by ešte bolo!), že na čo si to dávam, že riešim slušne povedané sprostosti.. aspoň, že mám podporu u rodičov, to mi stačí :) a ešte aj to, že ich veľmi chcem a povedala som si, že teraz budem konečne aspoň raz myslieť iba na seba! tak!! :)

bodynka

Ta druha je fotena mobilom, to je jedenasty den.
No ja poslem aj ine foto , len ma musi niekto odfotit lebo samo fotenie je hrozne .
A ze kolkatky mam? Podla velkostnej tabulky na spodne pradlo su to trojky ale ci male alebo velke neviem. Podla mna velke nie, podla priatela poriadne velke :DD

ihla

laloa

Napr. aj ja mam 350 ml ako barborka a mam ich male! Co baba, to iny vysledok pri pouziti rovnakych implantatov. Ak mas kus tuku na hrudniku, to by si mala len k dobru, lebo tie implantaty budu vyzerat krajsie a prirodzenejsie. Kdezto mne to riadne vidno, ze su umele. Mohla som si dat napr. stredny profil ako ma lolo - asi by to lepsie vyzeralo. Pripadne vacsi implantat 400 ml, no ten by mi zas dnu nevosiel :-)

Ako sa tu inak mate? Dlho dlho som tu nebola, neviem, co je nove, nestiham to citat.

barbora10

laloa

podla mna ma kazdy inu predstavu o trojkach.na kazdom tie prsia inak vyzeraju.ja som si donedavna myslela,ze mam take vacsie dvojocky mensie trojky,ale vsetky kamaratky co mi ich videli,tak mi povedali,ze mam paradne velke kozy,ze ci to nie su stvorky a nie len kamaratky,vsetci sa ma pytaju,ze ci som si to dala spravit stvorky???neviem,asi si to ja ani tak neuvedomujem,ze su naozaj take velke,lebo ja si myslim,ze su to take mensie trojky,ale vidis podla niekoho su to ozaj velke prsia a zase na druhej strane na niekoho by to boli male prsia a o trojkach ma uplne inu predstavu.takze sa da tazko povedat co su plne trojky.pre niekoho su trojky to co mam ja,ale niekomu by sa mohli zdat male a chcel by viac:-)))staci povedat doktorovi aku mas predstavu a on uz bude najlepsie vediet aku velkost zvolit.ale urcite sa neboj dat aj viac ml,pokial bude mozne.