Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

laloa

mame termin OPky :DDDD.
kamoska bola na konzultacii dal jej termin na 09.10. tak mi hned volala, zapisala tam hned aj mna a ja som povedala aj teba :). tak pojdeme vsetky tri spolu do PK :DD. a inak ze terminy opky v BB ma volne az v decembri..

clang

lolo
no vsak to, ze dr. cerven tak robi.
a akurat mi volala aj kamoska ona bola teraz u dr. Cervena na konzultacii a ze jej povedal ze pod 300 jej neda a sme tak podobne postavou ze 325 je akurat ale ze ked bude najliehat aj 350 jej da. tak predpokladam ze take nieco povie aj mne. takze asi dam na teba tych 300, 275 by asi fakt nebolo moc vidno. len coho sa bojim je ta moja asymetria, ze jake to bude potom. ci mi to tak dokaze tymi naplnami vyrovnat. no neviem.

lolo77

ja mam rez v podpazusi a imp pod svalom..takze sa to robi aj tak :-) a ja som s velkostou max spokojna.. pretoze ked chcem su vidiet moc..a ked nechcem, tak vedia byt aj nenapadne :-) takze 300 vrele doporucujem.. ja som mala tiez najpr len 26é-280 nizky profil..ale som rada ze som dala 300 stredny :-)

clang

baby este mam jednu otazku.
ked chcem rez pazuchou tak vtedy sa nedava silikon pod sval??len pod zlazu??

pozeram si totiz tu stranku www.lipoelastic.com a tam to tak pisu, ze sa to neodporuca.. len ja som zas chudsia, a myslim ze vtedy je prave vhodne umiestnit implantat pod sval a z metod sa mi najviac pacil prave rez pazuchou. tak teraz neviem.
tak ako to je :)??

clang

laloa

no frajera si nevsimaj.ved ideme to robit hlavne pre seba a nie pre nich :). moj mi tiez hovoril, ze jemu to nevadi, ze ake ich mam, ze on ma ma rad a bla bla :DD.
ale ked videl ako stale o tom basnim, tak uz ma ani neodhovara, a uz sa tesi aj on. teraz ma na tie vacsie nahovara, tak som rada, ze v nom mam podporu, ved to bude darcek aj pre neho :DD.

clang

lolo77
noo musim sa priznat zie tvoje prska okukujem kazdy den :). aj velkost aj tvar, strasne ich mas krasne. mat take tak som v siedmom nebi.
a ty si spokojna s velkostou??

barborka10
takze hovoris ze pod 300 nemam ani rozmyslat teda? mi to takto pride dost :). aj ked aj frajer mi povedal, ze mozem aj trosku viac ako plne dvojky ale tak ten prvotny sok ked si ich zbadam :)). no ved uvidim co mi povie doktor, a ze co sa do mna zmesti...
tvoje sa mi tiez velmi pacia, ale ked si ich predstavim na sebe, tak mi to pride uz dost velke :). ty mas 350ml ze? ale tak zavisi aj od zakladu aky si mala..

laloa556

leus, ja som sa tým najskôr dosť trápila, ale už som si povedala, že dosť.. nad prsiami som uvažovala ešte dávno predtým ako som ho poznala, takže viem že prsia nie sú len nejakým "pobláznením" :) nechcem tu robiť reklamu banke, tak dúfam, že to tak brané nebude.. :) ja som klientom slov. spor. a rovno tam som si vybavila úver, iné banky som ani nepozerala.. a áno spotrebný som brala a bez pokuty sa dá vyplatiť aj skôr, kebyže nejak našetrím potom časom :) a preplatím tak o 1000 - max. 1500 € viac (čo je síce dosť ale stojí mi to za to) a mám to na 5 rokov, ale tak chcela by som to, ak sa bude dať, vyplatiť aj skôr, potom myslím, že by som ani toľko nepreplatila :) neviem, až tak sa do toho nevyznám :-D

barbora10

clang

tak s tym mozes pocitat,ze pri 275ml si povies,ze si mohla dat aj viac:-)ja mam kamaratku ktora si dala pred 4 rokmi 240 a teraz to strasne lutuje,ze nedala viac, aspon 300.aj teraz sme sa stretli a povedala,ze mi zavidi tie moje.ze som dobre spravila.ze teraz ked uz vie,tak by kludne dala aj 400ml:-)dievcata sa pred operaciou boja tej velkosti a radsej daju menej a potom to vacsina z nich olutuje.velakrat ich doktor nahovara na viac ml ako chcu a nedaju si povedat a potom chodia nestastne,ze su prsia male a nik si ani nevsimol,ze si dali spravit vacsie.

leus

laloa
moj muz ma k tomu taky isty postoj, ale ja si ho uz nevsimam :) ten uver, cez ktoru banku si si vybavila, ja to chcem tiez tak riesit, kde je najvyhodnejsi?Brala si si spotrebny?