Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malinka111

dakujem za odpoved.treba sa objednat telef.na konzultaciu-tc najdem v pohode na internete-nechcem robit reklamu ale to centrum sa vola na M? Ze?
Mam najvyssi cas sa objednat.A vidno velmi ten rez? Ja mam tolko vela otazok :)

annie626

malinka 111
Ja som tiež zo stredného slovenska a pred dvoma týždnami ma operoval MUDr. Červeň v BB. Zatiaľ som max. spokojná :-) Takže môžem len odporučiť!

clang

lolo

jaaaaaaj :DD. no tak trcia mi rebra ale neviem ci nejak moc. no ved necham to teda na doktora ze co povie. ale viem ze tej kamoske co bola dnes u neho ma podobny typ postavy a jej povedal vysoky, tak uvidm co povie mne. budem potom informovat :)).
uz o tyzden idem, tak sa tesim :))

lolo77

clang.. ide skor o to ci ti trcia kosti alebo tak.. rebra.. neviem ako by som ti to vysvetlila..ved uvidis na konzultacii :-)

malinka111

ahojte,
dufam ze vam nebude prekazat ak sa k vam pridam :)
som zo stredneho slov. a preto to mam aj najblizsie do BB,ak mate skusenosti s kt.dokt.ste tam spokojna a su dobre referencie?
nerobi mi problem ist aj dalej,ale ak su aj tam dobri odbornici tak potom?

malinka111

ahojte,
dufam ze vam nebude prekazat ak sa k vam pridam :)
som zo stredneho slov. a preto to mam aj najblizsie do BB,ak mate skusenosti s kt.dokt.ste tam spokojna a su dobre referencie?
nerobi mi problem ist aj dalej,ale ak su aj tam dobri odbornici tak potom?

clang

lolo
noo ved to som si vsimla ze ten vysoky profil je viac vidiet. a tvoje sa mi pacia strasne, mas ich takto super. tak by som sa mozno priklonila aj k tomu strednemu. uvidime oc povie doky. no a ten tuk moc nechapem :)). ja mam 170cm asi, a 54kg, tak na sebe vela tuku nemam. ci to ma byt nejaky specialny :))??

malachi

ahojte,
tak sa mi podarilo prist o peniaze na op., ked ma okradli, no krasa nastastie "len" 600e...hadam do op. zozeniem
ale stale neviem ci je tych 260 dost,tak mi navrhol najprv chcel 240.nie je to malo?nebudem to lutovat?
inak kebyze sa rozhodnem len pre iny profil tak to musim zase na konzult.neviete?
dakujem a bodynka perfektne su!!

lolo77

clang ved uvidis..ale vacsina bab si dava vysoky profil.tak aj od toho zalezi.. ten vyssi je potom viac vidiet..resp. sa ti viac rysuje pod kozou (ale to tiez zavisi od toho aku mas hrubu vrstvu tuku na sebe - fuj to hnuse vyzera..ale tak snad sa chapeme), na mne osobne by podla mna vysoky nevyzeral pekne..:-)