Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bellinka

ahoóóój.fotky su na rajce.cz.a posli aj ty tvoje po pol roku,som na ne zvedava,lebo tvoje sa mi pacia:-)

bellinka

baby

prosim vas nemate link na tu stranku kde su fotky lebo sa mi to vymazalo z posty , heslo mam samozrejme, a chcela by som po dlhsom case pozriet fotky a mozno doplnit moje po polroku :))))) dakujeeeem

bodynka

ahojte. Clang ved skus okukat ostatne, ja si myslim ze aj ja aj Ihla a ine mali malicko "tuku" az ziadny a aj tak sa nerisuje horny okraj implantatu pod kozou.
Dnes som si kupila latkovu podprsenku, bol to taky popracovny rychly nakup v tescu, uplne obycajna latkova akurat do prace pod koselu a viete coo? Som si kupila 70 D, Ceckova bola malaaa , som ten kosik mala nad bradavkou :DD Som tomu ani nechcela verit. Ale zajtra este ideme do mesta kupit nejake pekne latkove. Ak sa podari lebo co som kukala hrozny vyber , vsetky vyzeraju co som videla tak babickovsky. A mam pocitat tr tyzdne tak ze si ju mozem dat az v nedelu , ci uz zajtra?

bon bony

malinka111 aj ja som zo stred. slovenska, rada by som si vybavila konzultacku naraz s nejakou kočkou, aby sme cestovali spolu a tak,hmmm :-)

lolo77

malinka ak chces ist doktorovi Cervenovi, tak sa to vola Novamed, a konzultaciu ako ak operaciu si mozes dohodnut po telefone..najlepsie asi co najskor lebo toho ma pan doktoro klasicky vela :-) rez neni ani vidno.. ked mas ruky dole vobec.. myslim ze casom nebude ani ked ich zdvihnes :-) takze pohoda