Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

to si si ako pocitala? Ake mas miery pod a cez?
A to chces dvojky len?Preco? No vidis mas sirsi hrudnik. A to ti kolko navrhol? Neskusala si si umele prsia?

malachi

bodynka no ved a tvoje su super!mam asi tak 156cm som chuda ale svalnata takze mam dost siroky chrbat aj hrudnik preto sa bojim toho aby sa to nestratilo a ja som chcela dvojky a ked mi vyslo 75A sa mi to zda malo :( ja som bola u Dr.Cervena jeho praca sa mi zda najlepsia zo vsetkych co som videla tak neviem...

bodynka

Malachi ja mam 163 cm a sla som na 375 . Si utla stihlucka alebo mas tvar zeny? :D Alebo skus ist na viac konzultacii. Pozri aj mne jeden chcel dat 225 ml a tvrdil ze viac sa nezmesti .

malachi

bodynka, ja som bola na konzult mam navrhnute 260 ale vy tu vsetky prizvukujete ze pod 300 v ziadnom pripade,ale to podla vysky dost zalezi tak som chcela zhliadnut foto v albume ak je daka rovnako mala ako ja. (teda nie ze by som do toho doktorovi chcela kecat to v ziadnom pripade, urcite vie lepsie ako ja co mi ma dat ja len som sa zlakla toho ze mi vyjde len 75A :/

bodynka

Malachi to zalezi od celkovej postavy ale najlepsie ti poradia na konzultacii. Skus si dat sacky s vodou do podrprsenky. Ja ked som to ale robila , bolo to viac ako realne su.

malachi

ahojte ziadna z vas mi neodpovedala :( je tu niektora z vas asi tak podobne mala ako ja? (155cm) naozaj neviem aku velkost :(

bodynka

bellinka pred tym je uz len meno nasej albumarky. Neviem ci sem mozem vyepit komplet adresu . Uz ju mas?
Podprsenku som nekupila, nasla som len jedinu , vratim sa pre nu v utorok. Skusala som a bola dobra aj ceckova. A niektore koncili hned nad bradavkou to tak ma byt alebo bola mala ?:DD