Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Hej, jeho praca je genialna. Mne sa tiez vsetky pacili co on robil.A som hrozne rada ze som sla k nemu.A ze uz aj moje prsia sa pacia a aj vam dievcata to je len ohromne plus. Velmi ma to tesi. Joj aj vonku ked som bola, tak som sa dobre citila aj ked so ziadnym vystrihom ale predsa vyborne s vedomim ze tam nieco pekne mam.
Ved skuste spolu este co to prediskutovat. Drzim palce

malachi

no neviem proste som to nechala na neho lebo ja si to tak nejak ani neviem predstavit a je praca je perfektna!fakt najkrajsia co som videla, ale teraz ked tak nad tym premyslam asi by som chcela vacsie, som tam bola nejako mimo na tej konzult...
a aj tvoje su dokazom toho proste ze je fakt profik, uplne mi vyrazili dych :D

malachi

no podprsenku mi povedal 75A,neviem asi to pred operaciou vidim na este jednu konzult :( vau tie tvoje su perfektne!!!

bodynka

Tak ak chces viac povedz ze chces to max co sa tam da dat. Mozno ti tam viac nevie dat. Ale tiez sa mi zda hento malo, zeby ti vyslo A cko. A co on povedal ze ti vide? Lebo mne povedat ze take 3 a polky a aj ich mam.

malachi

ja neviem ja som sa mu do toho nechcela starat tak predsa vie lepsie ale teraz ked tak nad tym premyslam sa mi to zda strasne malo :(

malachi

bodynka
no ja nemam momentalne na hrudi nic...dvojky by mi bohate stacili, ja som to nepocitala to mi povedal ze budem mat 75A,najprv mi navrhol 220 sa mi zda...

bodynka

prave som poslala Livke fotky. Kopec , hlavne vo vystrihoch.Som si skusala vsetky saty kde mi chybalo nieco dat.A zabudla som skusat plavky. Nie su moc kvalitne.. nemestila som sa do objektivu fotaka :D