Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

bodynka moje foto su v galerii
barborka ja viem ja nepochybujem o nom!to v ziadnom pripade,len proste som zacala premyslat ci to nebude malo, ja som to cele nechala na neho s velkostou co by sa mi hodilo len som asi zmagorena z tohto fora ked vzdy vsetky vravite ze pod 300nikdy
avm
no ved ja mam pod prsiami 75!a to ze sa obavam aby to na mne nejak nekricalo lebo zase mam malo tuku na sebe a nechcem mat dve gule namiesto prs, ale ked vy vsetky mate tak vyse 300 a su super!cize mu mam napisat mail alebo zavolat?nemam sa objednat na dalsiu konzult?
dakujem vam inak velmi baby!

avm

bodynka
krasna si, gratulujem!

malachi
ja mam 166cm som tiez tenka, pod prsiami 69 cm, a rovnako ako Ty som sa obavala, aby na mne implantaty po OP nekricali, pooperacna podprsenka mi vysla LEN 70A, operoval ma Cerven a vrelo Ti ho odporucam :-D
Neboj sa ist do vacsieho rozmeru, ja mam 350 ml a vobec mi to nepride vela a nekrici to,

ak mas sirsi chrbat, si svalnata, daj na radu odbornika, no hlavne vysvetli, co si zelas, pokojne ho pred OP aj viackrat kontaktuj, poradi aj na telefone, odpovie na mail, inac mne navrhol na zaciatku len 280 ml, 2x som to do OP zmenila = zvacsila,

kym urobis objednavku, urcite zvaz viac ml, teda tolko, kolko vojde :-D

barbora10

malachi

ved konzultacia je najdolezitejsi krok a ked doktorovi nepovies vsetko co mas na srdci,tak to potom tak aj dopadne.ty sa teraz netrap a zavolaj mu,ze si o tom rozmyslala a chcela by si aspon 300ml ak to samozrejme mozne je.uvidis,ze sa dohodnete.podla mna ti tak malo navrhol iba preto,ze si chcela mensie prsia a kedze si tomu co navrhol neprotestovala,tak to bral,ze ste dohodnuti a ze si s tym spokojna.

barbora10

malachi

ale ved doktor sa prve pyta aku mas predstavu o velkosti.takze to bola chyba,ze si nepovedala,ze chela by si viac.o tom treba predsa diskutovat a nie mlcat ak sa ti nieco nepaci.ale ako citam,tak ty si doktorovi povedala,ze chces dvojky,tak preto ti navrhol menej ml.a to,ze budes mat pooperacnu podprsenku 75/A neznamena,ze to budu jednotky.akurat ti ta velkost pooperacnej podprsenky bude najviac vhodna.aj kamaratka si davala 325ml a pooperacnu mala 75/A a teraz nosi C.oni maju na to svoje tabulky.ty si budes potom uplne ine velkosti kupovat.