Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

barborka no ved, ked az tak sama neviem :) vase sa mi pacia aj ked mate aj vyse 350 len neviem ci ja na to nie som prilis krpata, z 260 mi vzniknu dvojky?najlepsie je vidiet vysledok ale to uz bude neskoro :D

mini001

bodynka,
ja nemam problém s bradavkami, len troška citlivé ale úplne ako pred tým, stoja mi normalne striedavo, asi tak ako pred tým, teraz mám dostať tak uvidím aká bude reakcia.

mini001

barborka
ďakujem, som rada že patrím medzi vás žienky šťastenky, teda dúfam ,že už by sa nemalo nič komplikovať, keď doteraz je všetko ok?
Ty si ok? myslím že tiež si mala dobrý priebeh hojenia. nie?

bodynka

Ahoj Mini. Super ze si taka spokojna,veru aj ja som. A ta citliost no hlavne bradavky bolia jak sialene stale stoja. Dokedy?
Barborka ty ma sokujes :DD

barbora10

malachi

to nie ze zmagorena z tohto fora.to musis ty vediet ake prsia chces.ja nevravim aby si pod 300 nesla,ved ked je pre teba vhodna ina velkost.ale ak raz chces iba dvojky,tak ta velkost co ti navrhol bude najvhodnejsia.a podla tvojho zakladu neviem ci je viac aj vhodne.podla mna na tebe menej bude vyzerat lepsie.takze tych 260 bude asi dobry vyber.

mini001

Ahojte dievčatá,
lolo, bodynka ďakujem vám, za pekne hodnotenie, mám tri týždne po a zatiaľ je všetko ok, žiadne komlikacie, keď si predstavím aká som bola nerozhodná, a ako som sa bála že budú veľmi veľké, spokojná som bola aj pred ale teraz si neviem predstaviť že by som mala menšie. Som max. spokojná, a mám pocit ako by boli moje. všetko mám citlivé, aj bradavky a bolia len troška. Neľutujem, že som sa na to dala. Tento týždeň som už fungovala úplne normálne vrátane šoférovania. nerobím namáhavejšie práce.Dievčatá čakateľky držím vám palčeky a veľa šťastíčka.