Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

velmi si mi pomohla, tvoje su super krasne tiez preto verim tomu ze dr.vie co robi.sa teraz prehrabavam tymi fotkami zase lebo vsetky od livky mali vacsinou nad 300co som pozerala.

barbora10

malachi

a video zeny,ktorej dal doktor tiez iba 240ml.ved sama uvidis,ze to vela nie je,prsia su malinke,ale za to krasne a prirodzene.ak po takychto nejakych ty tuzis a taketo nejake sa ti pacia,tak tych 260 bude ok:-)ale ak chces vacsie,tak sa o tom s doktorom porozpravaj.

www.plasticka-chirurgie.info

malachi

naozaj velke diiiky tak toto mi fakt pomohlo v predstave asi ako to bude vyzerat!!asi predsa len ostanem na tych 260 ked to takto vidim tak to nevyzera malo a verim ze dr. vie co robi :) tak hadam sa mi len nebude malit po case :D

barbora10

malachi

tu je foto zeny,ktora ma tolko ml,kolko mas navrhnute ty.tak co povies?su sice malinke,ale za to pekne a prirodzene.

www.omlazeni.cz

barbora10

malachi

ked ta vyska az tak nerozhoduje.samozrejme,ze aj to je dolezite,ale viac asi zalezi na inych veciach.ved sa treba doktora opytat,ci to je maximum co ti moze dat,alebo je mozne dat aj viac.ale moj nazor je,ze ak si nizsia a tvoje prska su teraz take ake su,tak tych 260 bude asi dost.neviem kolkatky to potom budu,ale niekedy aj menej je viac.urcite to vsak este s doktorm preber.

barbora10

bodynka

ja som urcite aspon za 350,ale len v pripade,ked je taku velkost mozne dat.pozerala som si foto malachi a nezda sa mi,ze by bola tato velkost pre nu vhodna.myslim,ze na taku velkost aspon nejaky zaklad treba mat.ale to je tu zbytocne riesit,to sa musi ona dohodnut s doktorm.mozno ze jej nakoniec da aj 300,to iba doktor vie,kolko sa najviac ml zmesti.