Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ikuska

lolo77

ja som ho mala v maili al vsetko som vymazala ked som si kupila na miesto pocitaca notebook... a potrebujem teraz fotky po opke a uz ich nikde nemam len tam :( a v maili mi ho nenapises? prosim ta pekne v.garbarova@gmail.com

lolo77

Ikuska myslim ze ti to sem ziadna nenapise :-D
Malachi: ja som mala ale tiez navrnuty vysoky..ale potom som nasho SuperCervena prehovorila na stredny a boli sme spokojny obaja :-) takze niekedy si musis aj ty ist za svojou predstavou :-) mne dost pomohla ta tabulka ES kde su velkosti podla toho som si aj vybrala

lolo77

Ikuska myslim ze ti to sem ziadna nenapise :-D
Malachi: ja som mala ale tiez navrnuty vysoky..ale potom som nasho SuperCervena prehovorila na stredny a boli sme spokojny obaja :-) takze niekedy si musis aj ty ist za svojou predstavou :-) mne dost pomohla ta tabulka ES kde su velkosti podla toho som si aj vybrala

lolo77

nestiham citat dozadu..ale bacha aby si to nemala moc daleko od seba.. musim si nejskor pozriet fotky..ale vysoky 260 bude na to ako bude vysoky velmi uzky.. tak aby si to nemala ako dve lopticky.. nad inym profilom si nerozmyslala? lebo ono ti to vie dost urobit..

malachi

len dufam ze to nebude moc vidiet,ale kedze sa v tomto vobec nevyznam aj ked viem v com je rozdiel na fotkach to az tak nevidim tak v tomto som uplne odovzdana doktorovi :)