Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

lolo
bodaj by nie :) ved su perfektne, len moj zaklad je chudobny...
a keby ze chcem iny profil mam ist zase na konzult?

lolo77

clang a laloa, ano ide o to ze najsirsi je nizky profil..ktory sa hodi ak mate sirsi chrbat..tam je vyska implantatu velmi striedma.. a vysoky je zase uzsi do sirky ale zato o dost vyssi..a stredny je zlata stredna cesta medzi tymito dvomi :-) je aj primerane vysoky aj primerane siroky.. ja som s nimi spokojna..kedze som nechcela aby tie prsia kricali z dialky ze su UMELE..a stalo sa mi uz par krat ze miludia neverili ze nie su moje :-) takze vrelo doporucam..a hlavne tym babam co nemaju moc zaklad..
ja som potrebovala rozsirit vrchnu cast..nakolko mam dost sirsie boky.. :-)
tam v tej tabulke to mate rozpisane..
podla toho oznacenia.. stredny profil ma cislo 811 nepatam ake ma nizky a vysoky..ale je to hned pri tom..tak si to pozrite na pravitku a popripade primerajte ci by sa vam to tam zmestilo a tak..:-) a nerobte si z toho hlavu ..ja som bola pred opkou tiez uz zmagorena z tych velkosti..ale som max spokojna :-)

Kachnatko

Dobré ránko. Aj keď nikto na moje predchádzajúce komentáre nereagoval tak sa znova pripájam do diskusie.:)Mám 4. deň po opke, operoval ma Dr. Červeň a vkladal mi anatomické implantáty z podpazuchy. Mám 445ml pod sval, keďže som trocha mohutnejšej konštrukcie.:D Chcela by vedieť, ktorá z vás ma anatomické a či nemala problém s pootočením implantátu alebo nejaké iné komplikácie.

A ešte či by som mohla vidieť nejaké fotky pred a po.:) Ja mám zatial len fotky pred, keďže podprdu ešte nemôžem dávať dole.:(

Kachnatko

Dobré ránko. Aj keď nikto na moje predchádzajúce komentáre nereagoval tak sa znova pripájam do diskusie.:)Mám 4. deň po opke, operoval ma Dr. Červeň a vkladal mi anatomické implantáty z podpazuchy. Mám 445ml pod sval, keďže som trocha mohutnejšej konštrukcie.:D Chcela by vedieť, ktorá z vás ma anatomické a či nemala problém s pootočením implantátu alebo nejaké iné komplikácie.

A ešte či by som mohla vidieť nejaké fotky pred a po.:) Ja mám zatial len fotky pred, keďže podprdu ešte nemôžem dávať dole.:(

malachi

leus
ano
lolo
vobec sa uz vo velkostiach nevyznam a uz vobec neviem ci je pre mna vhodnejsi stredny alebo vysoky...videla som zle prsia s kazdym profilom ale este som nevidela zle prsia od Dr.Cervena tak mi ostava len verit ze nebudem prvy odstrasujuci priklad alebo vynimka potvrdzujuca pravidlo...

ikuska

livka fakt diki za to heslo uz som si ho zapisala :D

a baby pozrite moje fotky ikuska asi na 7 strane
chcem poradit velkost a profil urcite asi chcem gulate
lebo ja sa chcem venovat fitnessu co by znamenalo ze by som tam hore nic nemala kazdy den na ne myslim:D
stasne po nich tuzim

Livaa

Baby 2 týždne tu nebudem,idem na dovolenku,takže všetky maily vybavím až keď sa vrátim :)

Všetkým Vám prajem krásne leto a užite si ho :)

laloa556

mini nádherné máš prská, super práca ;)

clang je to na stránke www.lipoelastic.com ale keď mám pravdu povedať, asi som blbec, až tak sa v tom nevyznám, neviem si to predstaviť, tie rozmery a aký je rozdiel, ako si sa ty pýtala, medzi stredným a vysokým profilom.. neviem či stredný ide viac do strán, či nie? možno sa mýlim, fakt neviem :)
ja by som chcela mať prská tiež pri sebe, tak neviem, ktorý by bol pre mňa vhodný..? :-/

clang

Ahojte babky :)) ako ste vikendovali? prajem krasne pondelkove ranko :D

lolo
a kde by som nasla tu tabulku ES, o ktorej pises? ja idem v piatok na konzultaciu k dr. Cervenovi a tiez rozmyslam nad strednym profil, pretoze zaklad nemam ziadny. tak ked by mi dal vysoky, aby som to fakt nemala jak dve lopty. napises mi adresu kde si to mozem pozriet :)??dakujem.
a chcem sa este spytat je moc velky rozdiel napr. medzi 300ml a vysokym profilom a 300ml a strednym??