Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

laloa,
tak ja som chuda ale boky mam otrasne. mi trcia kosti. ved ma uvidis, preto sa bojim aj aby to moc nekricalo. tak si este musime prestudovat profily :DD
noo tak ty zaklad mas tak ked chces trojky tak pod 300ml nechod, len uvidime ze co nam povie. kolko sa do nas zmesti, a kolko cm by nam to spravilo na obvode.

ja mam predstavu ze si dam asi 300 max. 325 a nech mi ten rozdiel vyrovna. mozno sa tolko do mna ani nezmesti..

laloa556

baby pozrite sa na mňa, prosím, koľko ml by som si asi tak mala dať? pod 300 ml ale určite ísť nechcem.. :-D a čo s tým profilom? v mojom prípade je ktorý asi lepší? ide aj o to, že som pribrala vyše 10 kg (hanbím sa:)) a nie som tintítko :-D ale tak zas ani bacuľa :) ďakujem vám..

laloa556

clang ty úúútle žieňa :) kde ty máš široké boky? :) jj, aj ja som rada, že ideme spolu, keď si niečo nezapamätám, budeš vedieť ty :-P :-D

clang

lolo, laloa

ahaaa tak dakujeme za vysvetlenie :DDD. no ja mam tiez siroke boky cca 93 - 94cm a zaklad nemam ziadny, tak preto uvazujem nad tym strednym profilom. nechcem aby to moc kricalo.

a ty ich mas fakt ukazkove :))

laloa, este ze ideme spolu na konzultaciu. aspon ked nam nieco povie, tak mozeme reagovat obidve :DD

laloa556

lolo díky za vysvetlenie :) už tomu viac chápem :) no ja mám tiež širšie boky, tak uvažujem nad tým stredným. ja fakt neviem :)

barbora10

kachnatko

si si ista,ze mas anatomicke implantaty vloze spod pazuchy?pokial viem,iba gulate sa vkladaju tymto sposobom.mylim sa?

lolo77

leus ja som bola tiez nerozhodna..lebo az po konzultacii som objavila toto forum..a milion otazkom som mala.. a zacala spekulovat :-) a nelutujem

lolo77

malachi neviem zalezi to ci si bude pan doktor na teba pamatat.. resp ci si bude pamatat tvoje proporcie :-) ja som sa s nim odhodla cez telefon.. kedze som si v tej tabulke nasla ze je minimalny rozdiel medzi 260 nizkym profilom..a 300 strednym.. ze su skoro rovnako siroke (nejake mm hore dole) ale stredny je vyssi..a kedz som to tu citala kazdy den a kazdy sa stazoval ze sa mu potom malilo isla som teda do tych 300 :-)

leus

malachi
tak to som prekvapena, ze po konzultacii u dr.cervena si takato nerozhodna...choj do galerky, asi str.9,-DEDA,pekna praca a hlavne prirodzenost, pozri si aj na str.10 LIVA, krasne, tiez stredny profil.Ja si urcite dam stredny profil, je to prirodzenejsie a vzhladom na moju utlu postavu tiez nemozem nejak vyskakovat za velkost, dakych 270ml, alebo max.300ml.