Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

barborka 10, kachnatko
moja kamoska bola minuly tyzden na konzultacii u dr. cervena a tiez jej povedal, ze by pri nej spravil vynimku a dal by jej anatomicke (rez pazuchou). ze bezne to nerobi, ale ze u nej by to spravil preto, ze ma taky vystupenejsi hrudnik, tak ked by mala gulate aby to moc nekricalo. ale ona ho odmietla, ze chce gulate. tak neviem ci dobre spravila :/

barbora10

kachnatko

to ti verim:-)a ako znasas tieto prve dni???a inak zatial tu nebolo ziadne dievca co by pisalo,ze ma anatomicke a implantat sa jej pootocil.pytas sa preto,ze ich mas vkladane cez pazuchu,alebo celkovo?takze ty si bola taka vynimka,inak to nerobi tym sposobom?ale to mas dobre,lebo uz od viacerych dievcat som pocula,ze by chcelo aj pri anatomickych rez pazuchou.

Kachnatko

barbora10

Videla som ich na druhý deň pri preväze a zatial som spokojná.:) Teraz si ich uvidím až 6. júla, keď pôjdem na vybratie stehov, už sa neviem dočkať.:)

barbora10

kachnatko

prave preto som sa pytala,ci sa mylim.nevedela som,ze sa daju dat aj cez pazuchu:-)a ak chces vidiet fotky pred a po,tak treba poslat foto do galerie.zatial staci iba pred operaciou a potom posles aj po.to vsetko na mail e.uhrinova@gmail.com,ale teraz je livka na dovolenke,takze ti posle heslo az tak o tyzden.a treba dat do mailu aj nick,pod akym si na tomto fore.a inak co vravis na 445ml,alebo si si ich este vobec nevidela.a nehnevaj sa,ze som sa pytala,ci si si ista tymi anatomickymi,ale si prva o ktorej pocujem ze to ma vkladane cez pazuchu.

alore

ahojte babulky,
uz davno som nepisala,akosi nestiham...ale citam vas pravidelne... Nema tu niektora termin opky 21.8 v PK? Strasne by som chcela spoznat niekoho kto ma v opku v ten den ako ja...
Este by ma zaujimalo ci niektora z vas mala vpaceny hrudnik pred opkou?

Kachnatko

barbora10

Áno, som si istá, že mám anatomické. Doktor mi aj hovoril, že spod pazuchy vkladá skoro vždy okrúhle, ale že u mňa spraví výnimku pretože mi potreboval viac vyplniť spodnú časť prsníkov. Nemala som bohvieaký základ.

Kachnatko

barbora10

Áno, som si istá, že mám anatomické. Doktor mi aj hovoril, že spod pazuchy vkladá skoro vždy okrúhle, ale že u mňa spraví výnimku pretože mi potreboval viac vyplniť spodnú časť prsníkov. Nemala som bohvieaký základ.

laloa556

aj ja som bola pred rokom chudá :( ale nevadí, chudneme :-D zatial sa darí, tak dúfam, že v októbri (ešte raz ďakujem za termín OP;)) budem taká aká chcem :-D komplet aj s prsami :-D

barborka ďakujem, ale ja som už taká nedočkavá, peniažky už mám, tak by som šla aj skôr ako v októbri na OP :-D

barbora10

laloa

to my ti neporadime aky profil si mas dat.lolo ma krasne prsia aj s tym strednym,ale tebe sa vobec nemusi hodit.a este mate aj uplne iny tvar prs,takze na to je jediene konzultacia.ja mam vysoky a prsia mam krasne pri sebe,takze to ber tak,ze na kazde prsia sa ina velkost a iny profil hodi.ty mozes doktorovi povedat,ze by si chcela stredny,ale to uz on zvazi,ci je pre teba vhodny.vydrz do konzultacie:-)