Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

baby ja mam pod prsiami 72 a pred tym som mala cez 82 a teraz mam tak 86 a bohate mi to staci :-) ked ste uz po konzultacii a stale spekulujete.. a uz ste aj volali s doktorom a pisali..a stale spekulujete tak chode este raz na konzultaciu..tam predsa si to ten doktor lepsie premeria a vsetko :-)

alore

malachi si ma pobavila-ze extra na teba cakam :D zabila :)... ja budem mat stredny profil lebo ja mam vpaceny hrudnik...tak neviem ci sme na tom podobne

malachi

alore
no na teba extra cakam :) prepac za vyraz, ale sme na tom tak nejak podobne tak si budem moct lepsie predstavit asi aky vysledok ma caka,ty ides do vysokeho profilu?

lenkea

alore, aha, tak to asi fakt nebude mat na mna cas v pk, ako mi povedala jeho /asi/sestricka. ale co uz, aspon si spravim celodenny vylet.

alore

lenkea
ano idem 21.8 na opku do pk...Viem ze niektore baby boli aj v pk na konzultacku...Ja som bola v bb..Myslim ze ma toho v ten den asi vela ...sme tam napisane 4 na opku,tak som zvedava ci sem niekedy nenapise baba ktora ma opku so mnou v jeden den.ach

lenkea

alore ty ides na op 21.8 do pk? preco mi nechceli spravit v tom termine konzultaciu v pk a musim ist do bb? zaujimave. ved ked operuje, nerobi v ten den aj konzultacie, ked uz je tam?

Kachnatko

barbora10

No prvý deň bol najhorší a tieto ostatné mi prídu také rovnaké, pri vstávaní a líhani cítim taký menší tlak a sem tam ma v nich pichne ale nie je to také zlé. :)
Tak celkovo sa pýtam lebo som čítala o tých pooperačných komplikáciách teda o tom pootočení pri týchto anatomických a troska ma to vystrašilo.

clang

Mne tiež povedal, že pri mne spraví výnimku.:) Ale na druhej strane keby povedal, že mi ich nevloží spod pazuchy ale z pod prsníka tak by som mu asi povedala, že chcem radšej okrúhle ale nech mi ich vloží spod pazuchy. Pretože mne išlo o ten vstup odkiaľ ich vloží a chcela som aby to bolo najmenej vidieť. Aj keď neviem, či by ma tie okrúhle nespravili ešte mohutnejšou, predsa tam ten vysoký profil spraví svoje a nízky by som asi nechcela.:)

malachi

leus
no som nerozhodna ked neviem ako s tym profilom.ja budem mat 260 tak ci sa to potom v strednom "nestrati"neviem ja som videla krasne aj s VP aj ked zaklad bol ziadny.tak neviem.
lolo
no ved to cim viac clovek vie tym viac spekuluje,kebyze o tom nic neviem tak sa necham uplne na tom co povie.cize stredny profil by bol vhodnejsi ak mam relativne siroky chrbat aj hrudnik?lenze ja hore nemam uuuplne nic nezostanu mi tam potom len tie moje kosti? :D ja mam 75 hrudnik(pod prsiami) a cez boky 85 takze nijak siroke ale som krpata

clang

lolo
noo ja som sa doma merala a cez prsia mam 82 a boky mam 93 -94. tak dost rozdiel. uvidim v piatok, mozno som sa zmerala zle :)