Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

alore
aj mne sa velmi pacia prsia lolo, ja nechcem nejake viditelne, dost sa bojim toho, ked som videla ze niektorym zvnikli dve lopty na hrudi to radsej by som si nechala to co mam...

alore

neviem ja by som brala asi zlatu strednu cestu 350..alebo to nechaj na neho je to odbornik a ma krasnu pracu tak ked vravi ze 375 bude zenskejsie tak potom super

miska_21

6.9 idem, mohla som mať už teraz ale nechcela som, kvôli letu a teplám.

chcela by som..nie velmi velke..

aj doktorovi som hovorila ze nechcem VELKE prsia iba vacsia, on ze vidim na vas ze velke nechcete a aku ste mali predstavu..ja ze tak okolo 300 ml, on že to by sedelo ale kludne mozeme dať aj viac a skusal 300 ml take tie prsia...to sa mi videlo malo...a 350 to by asi aj mohlo byť ako som to tak pozerala..a potom povedal ze on by dal aj 375 aj sestrička s nim suhlasila ze este zozenstiem ze som take dievčatko =) no neviem uplny chaos
300 je malo....len či tých navrhnutých 375 nebude vela..a zase ked vyberiem 325 to je minimalny rozdiel to ani človek nezbada..sama neviem

alore

miska21
a kedy mas termin opky? s tou velkostou ti neporadim kedze som cakatelka..ale zaklad mas pekny... velkost je na teba neviem aku mas predstaavu ake velke by si chcela

miska_21

Zdravím dievčatá, čítam Vás tu pravidelne, reagujem málo, avšak novým šťastným gratulujem, pre nás čakateľky nech to čo najskôr prejde.
A pokial ide o veľkosť..ja stále neviem čo vybrať a to si o taký mesiac už musím objednať implantáty...viem že to bude 325 minimálne..ale ked pan doktor červen mi navrhol 375 a ja sa velmi velmi bojím či to nebude vela..pozrite sa prosím na fotky ktoré ste ich ešte nevideli.
Ď.

Barborka-viem, ty mi už radiť nemusíš ty by si šla do tých väčších =) ale ja sa stále bojím.

Pre ostattné baby pre info mam 71 pod prsiami, 167 cm, 53 kg, a dr povedal ze take slušné jednotky

alore

lolo mas pravdu to by boli ine bomby aj na mna :D a to si nemozem dovolit ide mi o prirodzenost tak nevadi ked bude obvod aj 87-88 bude stacit...vzdy lepsie ako teraz...

lolo77

ak spravne pozeram a mali by to byt tie 801tky stredny profil.. tak:
300: 12,4 sirka, 3,9 vyska
325: 12,7 sirka, 4 vyska

takze silno pochybujem ze z toho budes mat 90 obvod.. mne pan doktor tiez hovoril ze budem mat tak 89 obvod..a ja z toho takych 86,5 a je mi to maximalne jedno.. a neviem si predtavit na sebe ze by som mala obvod 90 to by som musela mat silne bomby :-D

alore

malachi
ano sam mi navrhol stredny profil..ale ja som sama vysoky profil nechcela,pretoze mi ide o prirodzenost a pacia sa mi prsia lolo a ta ma tiez stredny profil...len neviem ci tych 325 co mi navrhol nebude vela..ale asi nie na moju vysku a este mi to vyplni ten vpaceny hrudnik aspon dufam...som zvedava necham to na neho hadam to nebude vela

malachi

alore :D no tak cakam no :D
tebe sam navrhol stredny?ja len nechem aby sa mi to hore moc rysovalo,aby to nekricalo ako dve futbalky(v mojom pripade skor tenisove lopticky) s velkostou som po prestudovani xy fotiek uplne spokojna (nie s tou mojou terajsou :D len ten profil :D
lolo
este som mu nepisala ani nevolala este stale som v zahranici, ale chystam sa hadam si ma bude pamatat :)

alore

ja mam pod prsiami 75 a cez prsia 82...doky mi povedal ze po opke budem mat cez prsia 90 co je fajn lebo aj boky mam 90...
lolo myslis ze mi 325 stredny profil spravi z 82 az 90...nebude to menej?